HomeSeriale TVAlina Puscas va prezenta Top Chef la Antena 1

Alina Puscas va prezenta Top Chef la Antena 1

Alina Puscas va fi, de pe 5 noiembrie, gazda celui mai taios show de cooking. Top Chef le-o aduce mai aproape telespectatorilor pe frumoasa Alina Puscas, cea care va media relatia dintre cei 24 de bucatari aspiranti la titlul de Top Chef Romania si cei trei jurati.

Antena 1 va lansa in aceasta toamna un nou format de succes international si pune pe muchie de cutit abilitatile a 24 dintre cei mai buni bucatari din Romania.

Dintre acestia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucatariei romanesti moderne, titlu pentru care va trebui sa-si demonstreze indemanarea, cultura culinara, creativitatea si adaptabilitatea in cele mai inedite situatii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil.

Arbitrii” luptei pe muchie de cutit care se va da intre bucatari vor fi cei mai buni chefi din Romania: Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu.

Top Chef este cel mai sofisticat si rafinat format de cooking din lume, originar din Statele Unite unde, ajuns la cel de-al optulea sezon, se bucura de un success incredibil.

Formatul a fost rapid preluat si adaptat si in alte tari printre care Franta, Belgia, Finlanda, Grecia sau Portugalia unde a doborat recorduri de audienta si le-a oferit telespectatorilor sansa de a patrunde in lumea fascinanta si comeptitiva a gastronomiei de lux.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read