HomeSanatateHepatoesential – Dacia Plant

Hepatoesential – Dacia Plant

Dacia Plant a lansat un nou produs care sustine regenerarea ficatului , pe baza de extracte concentrate pentru o eficienta maxima.

Hepatoesential este un produs natural, constituit dintr-o asociere de 3 extracte vegetale şi o fracţiune fosfolipidică esenţială, al cărui rol este susţinerea funcţiei hepatice.

Rețeta inovativă a  acestui produs este realizată de Prof. Univ. Dr. Farm. Ursula Stănescu, membru al Academiei de Științe Medicale din România, un nume de referință în domeniul fitoterapiei.

Este un produs aflat sub controlul curent de calitate al Disciplinei de Farmacognozie al Facultății de Farmacie a Universității de Medicină și Farmacie ,,Gr. T. Popa” Iași.

informate HEPATOESENTIAL Hepatoesential   Dacia Plant

Prospectul produsului:

Hepatoesențial are o formulă realizată după riguroase teste științifice și este destinat susținerii funcției hepatice care contribuie la:

•menţinerea sănătăţii sistemului hepato-biliar, prin:

•protejarea şi regenerarea celulelor hepatice;

•susţinerea funcţiilor hepatice;

•detoxifierea ficatului;

•susţinerea secreţiei şi eliminării bilei;

•reducerea stărilor de oboseală şi surmenaj.

 Compozitie:

celuloză microcristalină; lecitină cu 95% fosfolipide esenţiale – pulbere (150 mg); anghinare (Cynara scolymus) – extract hidroalcoolic 4:1 din frunze (pe suport de maltodextrină 10%) (100 mg); armurariu (Silybum marianum) – extract hidroalcoolic cu 80% silimarină din fructe (pe suport de dextrină și dioxid de siliciu) (100 mg); schizandra (Schisandra chinensis) – extract hidroalcoolic cu 2% schizandrine din fructe (50 mg); stearat de magneziu vegetal; dioxid de siliciu coloidal; ulei esenţial de coriandru (Coriandrum sativum) (1 mg).

Administrare:

Adulţi: primele 10 zile câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă; următoarele zile, pentru întreţinere câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură. În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Contraindicatii:

Nu se cunosc la dozele prescrise.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read