Hemoroizii şi apendicita sunt veri primari. La fel sunt colita şi diverticulita. Fiecare o favorizează pe cealaltă, iar împreună alcătuiesc o echipă teribilă! Toate sunt precedate de constipaţie. De aceea, nu trebuie să neglijaţi niciodată această afecţiune. Aportul de apă menţine umezeala şi moliciunea deşeurilor fecale. Lipsa apei conduce la uscarea acestora. Fibrele alimentare reţin apa şi acţionează ca o mătură intestinală şi ca un lubrifiant în timpul defecaţiei.

36147_1376816345

Oamenii cred că hemoroizii apar din cauza statului pe scaune tari, pe obiecte reci, etc. Acestea sunt însă PROSTII. Şoferii de camion cred că boala se datorează scaunelor neergonomice, vibraţiilor maşinii şi drumurilor proaste, lucru la fel de puţin adevărat. Dacă veţi întreba o sută de medici ce anume cauzează constipaţia şi hemoroizii, nu ştiu dacă unul singur vă va răspunde: „APA”!

Dacă sunteţi constipat, beţi trei pahare MARI de apă dimineaţa, pe stomacul gol. Ulterior, continuaţi să beţi apă de fiecare dată când urinaţi. În timpul zilei, REŢINEŢI-VĂ PE CÂT POSIBIL de la urinare, chiar dacă simţiţi că vă va exploda vezica! Urinările frecvente împiedică mişcarea intestinelor şi accelerează procesul de îmbătrânire. O vezică urinară plină exercită o anumită presiune asupra colonului, stimulează mişcările peristaltice (mişcările ritmice ale intestinelor) şi produce gaze şi crampe, care intensifică mişcarea intestinelor. Alte remedii naturale pe care le puteţi folosi sunt dietele bogate în legume crude, merele, prunele uscate şi băutul unor cantităţi mari de ceai de Kombucha.

50% dintre bărbaţii cu vârste peste 45 de ani au tulburări subclinice ale prostatei, asociate cu obezitatea, sub-hidratarea şi dietele alimentare sărace în substanţe nutritive. Adevărata problemă este legată însă de dezechilibrele hormonale SEVERE şi de constipaţie. Constipaţia determină o umflare a colonului, care exercită astfel o presiune asupra prostatei. Din acest motiv, bacteriile migrează dinspre colon către prostată. Inflamarea care rezultă este numită prostatită. La bărbaţi, cea care se umflă este prostata, în timp ce la femei se umflă tiroida. Primul lucru pe care îl face medicul în aceste cazuri este să verifice prostata bărbaţilor şi orice deformare a ţesuturilor sau întărirea cervixului la femei. AMBELE tulburări au drept cauză un dezechilibru hormonal.

Bărbaţii în vârstă sunt vestiţi pentru incapacitatea de a urina plenar (ei urinează „picurat”), din cauza umflării prostatei, care restricţionează fluxul urinei prin uretră. Din nefericire pentru ei, aceşti bărbaţi nu mai pot produce apă!

Atunci când un bărbat este tânăr, el nu se gândeşte decât să facă dragoste. Ajuns între două vârste, el nu se mai gândeşte decât cum să facă bani. Când ÎMBĂTRÂNEŞTE, nu se mai gândeşte decât cum să producă apă! Dacă veţi învăţa să redeveniţi tineri, le veţi putea obţine pe toate trei!

Sursa: John Thomas, “Cum sa ne redobandim tineretea”

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.