404 Not Found


nginx
SLĂBEŞTI peste noapte. Prima dieta din LUME cu rezultate rapide şi de durată | FashionLife.ro
HomeSanatateDieta & FitnessSLĂBEŞTI peste noapte. Prima dieta din LUME cu rezultate rapide şi de...

SLĂBEŞTI peste noapte. Prima dieta din LUME cu rezultate rapide şi de durată

DietaNoapte_f17cd03756

Să slăbim în timp ce dormim pare…un vis. Iată însă că dr. Caroline Apovian, un specialist în probleme de obezitate cu peste 25 de ani de experienţă în nutriţie, afirmă că acest lucru este posibil!

“Slăbiţi în timp ce dormiţi!”, spune specialista. Caroline Apovian a lucrat ca profesor de medicină în cadrul Boston University School of Medicine şi a fost consultat al NASA pe teme de nutriţie.

Există date

În prezent a lansat o nouă carte, „The Overnight Diet: The Proven Plan for Fast, Permanent Weight Loss”, în care detaliază modul în care oamenii pot slăbi peste noapte. „Dieta peste noapte este prima dietă din lume despre care există date medicale care atestă că produce rezultate instante şi de durată. Veţi slăbi până la 900 de grame în prima noapte, 4 kilograme în prima săptămână şi veţi continua să slăbiţi în săptămânile următoare”, spune dr. Apovian.

Bogată în proteine

Este necesar ca persoanele care ţin dieta să doarmă câte 8 ore pe noapte. Dieta începe cu o zi în care sunt consumate doar shake-uri lichide cu proteine, lucru ce are ca scop accelerarea metabolismului peste noapte, ceea ce duce la eliminarea  unui kilogram până a doua zi dimineaţa.

În următoarele şase zile este încurajată o dietă bogată în proteine, pentru a menţine corpul în „modul de ardere a grăsimilor”. Dr. Apovian afirmă că în aceste şase zile niciun aliment nu este interzis, legumele şi fructele fiind permise în cantităţi nelimitate pentru a combate senzaţia de foame.

În aceste şase zile vor fi date jos alte 4 kilograme, pentru un total de 5 kilograme slăbite într-o săptămână. Apoi, ciclul este reluat. Specialista subliniază că senzaţia de foame apare atunci când nu dormim suficient, ceea ce stimulează secretarea hormonului asociat foamei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read