HomeSanatateDieta & FitnessSlăbeşte automat 3 kg datorită cafelei verzi, acum în capsule hiperconcentrate! Liposucţie...

Slăbeşte automat 3 kg datorită cafelei verzi, acum în capsule hiperconcentrate! Liposucţie 100% naturală!

GreenCoffe-Ceasca_c74210279b

Acum este posibil, cu uimitoarele capsule hiperconcentrate pe baza de extract de cafea verde, ce poseda puterea de slabire a 100 de cesti de cafea. Veste buna: capsulele sunt disponibile fara cofeina, deci fara contraindicatii.

De ce cafea verde (neprajita)?

Cafeaua normala are un efect devorator de grasimi, numit efect lipolitic. Dar, prin prajirea cafelei, aceasta actiune este, practic, micsorata de 100 ori (prajirea cafelei elimina devoratorii de gasimi, pe care aceasta ii contine – acizii clorogenici). Din acest motiv extractul continut in aceste noi capsule este din cafea neprajita.

Descoperiti mai multe detalii pe site-ul oficial, dand click aici.

De ce cafea decofeinizata?

Motivul este simplu. Aceste capsule reprezinta 100 de cesti de cafea, deci trebuia eliminata din acest extract cofeina continuta. Asadar, nu exista contraindicatii la utilizarea acestui procedeu, iar capsulele isi pastreaza toata eficienta.

De aceea aceste capsule se numesc GREEN COFFEE BURNER

Principiile active continute in cafeaua verde (acizii clorogenici, care ar disparea daca aceasta ar fi prajita) ard celulele de grasime si participa la eliminarea lor pe cai naturale, deci celulele de grasime vor fi distruse DEFINITIV.

Testele stiintifice o demonstreaza

Cu un aport de 150 mg de extract de cafea verde decofeinizata per capsula, testele demonstreaza incredibila putere de slabire a cafelei verzi. Pierderile medii in greutate pe saptamana sunt de 2,4 kg, dar pot ajunge pana la 5,3 kg, fara a renunta la felurile de mancare preferate.

Descoperiti mai multe detalii pe site-ul oficial, dand click aici.

Acum capsulele Green Coffee Burner va sunt oferite la un pret–cadou de 49,90 lei!

Fara intermediari si fara mari cheltuieli de publicitate, prin acest articol direct va sunt oferite aceste capsule la pretul-cadou de 49,90 lei.

In plus, pentru comanda unei cure Green Coffee Burner de 1 luna sau mai multe, veti primi gratuit, faimosul BodyScan (sistem electronic de masurare a masei de grasime corporala). Dotat cu ecran LCD, afisaj electronic, acesta va ofera de o maniera foarte precisa procentul de masa grasa, permitandu-va sa urmariti, pe langa pierderea in greutate si evolutia indicelui de grasime corporala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read