HomeSanatateDieta & FitnessSecretele slăbirii sănătoase

Secretele slăbirii sănătoase

Scurt interviu cu Cristian Mărgărit – specialist în Nutriție

Bună Cristi! A venit vara! Plaja ne așteaptă, dar trebuie să dăm jos kilogramele!
Da, încă din primele zile de vară apare subiectul slăbirii și dietelor. Oriunde merg, femeile mă întreabă despre diete, care au devenit o modă.
Kristi Margarit Secretele slăbirii sănătoase
Tu ce dietă ne recomanzi?
Mulți oameni înțeleg prin dietă doar „înfometare”. Iată câteva idei pentru o dietă sănătoasă:
1. Evitați zahărul, făinoasele și uleiurile. Sunt principalele surse de calorii goale și vor stimula apetitul sau chiar promova celulita sau lipsa de energie.
2. Diversitatea este cheia. Dietele bazate pe excluderea unor grupe alimentare nu pot fi susținute pe termen lung.
3. Mâncați proteine de calitate (pește oceanic, ouă, carne slabă, urdă, iaurt), grăsimi sănătoase (ulei de măsline și de cocos, nuci, semințe, alune) și fibre.
4. Alegeți alimente cu puține calorii, dar cu volum mare, cum sunt legumele (frunze, castraveți, morcovi, țelină, sfeclă).
5. Mâncați fructe cât mai mici, pentru antioxidanți și fitonutrienți (zmeură, afine, mure).
6. Mâncați de 3-5 ori pe zi și mestecați bine.
7. Mâncați alimente de sezon.
8. Consumați zilnic cel puțin 2 litri de lichide (apă, ceaiuri, supe, sucuri de legume).
9. Completați regimul alimentar cu suplimente nutritive, practic obligatorii dacă vreți să urmați un program de slăbire.
10. Țineți un jurnal alimentar.

Trebuie să facem sport?
Eu nu concep un program de slăbire fără mișcare și odihnă suficientă. Alegeți o activitate sportivă care vă face plăcere.

Să luăm produse de slăbit?
Să spunem lucrurilor pe nume! Este foarte greu în ziua de azi să mănânci suficiente vitamine, minerale, antioxidanți, grăsimi sănătoase. Apoi, modul modern de producere a alimentelor le face mai puțin bogate în principii nutritive. Un regim modern pentru slăbire trebuie să fie completat de suplimente care intensifică procesul de slăbire și aduc nutrienți esențiali.

VISIslim LIGHT 30 EN Secretele slăbirii sănătoaseTu ce produse recomanzi?
Este foarte important să vă orientați spre produsele care se găsesc în farmacii si in magazinele de produse naturiste care sunt aprobate. Unele dintre cele mai bune produse pentru reducerea greutății sunt produsele Visislim: Visislim LIGHT, Visislim LINE și Visislim FITNESS.

Ele satisfac nevoile celor trei stiluri principale de viață:

SEDENTAR: Visislim LIGHT – pentru persoanele cu un stil de viață mai sedentar și alimentație dezechilibrată. El are o acțiune dublă – reglează pofta de mâncare limitând aportul de calorii și accelerează arderea grăsimilor acumulate (chiar și atunci când organismul nu face mișcare în mod regulat).

VISIslim LINE 30 EN Secretele slăbirii sănătoase

ECHILIBRAT: Visislim LINE – pentru persoanele cu probleme ale procesului metabolic. El îmbunătățește metabolismul și reduce depozitele de grăsimi din zonele problematice (abdomen, șolduri, coapse) fără efectul yo-yo.

ACTIV: Visislim FITNESS (cea mai pură L-carnitină) – pentru persoanele cu activitate fizică mai intensă. Acționează pentru obținerea formei fizice dorite, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Îmbunătățește tonusul muscular și reduce oboseala în timpul exercițiilor fizice.

VISIslim FITNESS 30 EN Secretele slăbirii sănătoase

Visislim LIGHT, Visislim LINE și Visislim FITNESS pot fi combinate între ele cu succes, cu scopul unui efect complex asupra greutății și obținerea unor rezultate maxime.

Produsele sunt fabricate după noua generație de tehnologie – Licaps® (capsule cu lichid, pentru asimilare optimă), în fabrica modernă Capsugel din Colmar, Franța, pentru Vitaslim Ltd.

Licaps® permite fabricarea produselor fără a utiliza conservanți, zahăr, OMG sau solvenți chimici.

Toate acestea reprezintă o garanție pentru eficiența ridicată a produselor Visislim. Ele sunt fabricate în UE și sunt în conformitate cu toate standardele naționale și europene de calitate și siguranță în domeniul sănătății.

Mai multe detalii despre gama Visislim puteti gasi aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read