HomeSanatateCum sa opresti grasimea care-ti fura memoria

Cum sa opresti grasimea care-ti fura memoria

Puteti opri atat boala lui Alzheimer cat si pierderea generala a memoriei. Tot ce trebuie sa faceti este sa va scadeti trigliceridele. Sunt sigura ca medicul v-a spus ca nivelul inalt de trigliceride este daunator. Dar putini oameni stiu care sunt modalitatile de a-l scade fara medicamente.

Dupa spusele Ph.D.-ului Nan Kathryn Fuchs, o nutritionista bine cunoscuta si prietena buna de-a mea, ‘Trigliceridele sunt grasimile stocate de corp ca si resurse eventuale de energie. Dar daca aveti grasime in plus pe burta, coapse, fund sau alte zone, aveti mai multe trigliceride decat este nevoie.’

Pai, eu ma incadrez in aceasta grupa. Deci am fost curioasa despre modul in care imi pot scade nivelul trigliceridelor. Nu vreau sa imi pierd memoria. Si Nan era destul de draguta sa imi spuna. In primul rand, miscati-va, pierdeti kilogramele in plus si mancati mai putin zahar.

Nivelul ideal de trigliceride este sub 100 mg/dl. Dar daca nivelul acestora depaseste 150, schimbarea dietei si miscarea nu vor fi de ajuns. Exista mai multi nutrienti care sunt foarte eficienti in scaderea trigliceridelor:

* Cromul: Aceasta substanta minerala este de obicei scazuta in persoanele cu nivel de trigliceride inalta. Studiile arat ca doar 200 mcg de supliment de crop ajuta semnificativ la scaderea trigliceridelor. Dar unele persoane necesita mai mult. Vorbiti cu medicul despre luarea a 200 mcg de 2-3 ori pe zi timp de cateva luni. Este o metoda sigura.
* Uleiul de peste: Aceasta grasime va poate scadea trigliceridele cu pana la 65%, deci includeti-o in suplimentele zilnice. Luati 2 capsule de ulei de peste in fiecare zi. Le puteti gasi in famarcii.
* Padma Basic: Acest remediu herbal contine 22 ingrediente naturale. Era folosit pentru imbunatatirea circulatiei si la ajutarea bolii arteriale periferiale. Scade durerea de picior si a crampelor induse de miscare. Acum descoperim ca Padma face si mai multe. Un efect secundar al ei este o formula bogata in antioxidanti, care scade semnificativ trigliceridele (2 tablete luate de 2 ori pe zi).
* Usturoiul: Aceasta planta populara este cunoscuta pentru abilitatea ei de a scade nivelul colesterolului si al trigliceridelor. Dar ar trebui sa stiti ca poate dura 3-4 saptamani inainte sa vedeti efectul. Fiti rabdatori si folositi-o timp de 6 luni. Mancarea usturoiului crud sau a produselor ce contin usturoi va poate scadea trigliceridele. Dar suplimentele de usturoi variaza in compozitie chimica, deci daca folositi un supliment de usturoi pentru a va scade nivelul trigliceridelor, va sfatuiesc sa folositi Kwai – marca folosita de cele mai multe studii. Le puteti gasi in orice farmacie. Doza cea mai folosita este o tableta de 3 ori pe zi.

Nan spune ca o schimbare in dieta si suplimentele bune sunt ideale pentru a va scadea trigliceridele la un nivel sanatos. Si este cel mai bun mod de a va asigura ca nu va pierdeti memoria in favoarea lui Alzheimer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read