HomeSanatateArgintul coloidal, antibiotic natural

Argintul coloidal, antibiotic natural

5953 1 Argintul coloidal, antibiotic naturalArgintul coloidal reprezinta o solutie coloidala, formata din particule microscopice de argint, aflate in suspensie in apa pura ionizata, datorita sarcinii electrice foarte mici asociata fiecarei particule. Proprietatile antibacteriene ale argintului au fost cunoscute inca din cele mai vechi timpuri, cand vasele de argint erau utilizate pentru pastrarea apei potabile. In Egiptul antic ranile erau acoperite cu foite de argint pentru a se vindca cat mai rapid.

Incepand cu secolul al XIX lea si inceputul secolului XX, argintul era prescris pentru gargara, spalaturi urogenitale, dar si pentru injectii intravenoase si intramusculare.

In SUA argintul era privit ca unul din cele mai importante mijloace antibacteriene, insa tehnologia de la vremea respectiva nu permitea obtinerea unor particule extrem de mici in solutie. Incepand cu anii 70′ datorita avansarii tehnologiei s-au putut produce solutii coloidale concentrate. In laboratoarele de cercetari s-a demonstrat ca sub actiunea argintului coloidal, virusii, bacteriile patogene si ciupercile parazite mor intr-un timp scurt (de ordinul minutelor).

Solutia coloidala de argint este incolora, nu are gust si nu este toxica.

In laboratoarele de cercetari s-a demonstrat ca sub actiunea argintului coloidal, virusii, bacteriile patogene si ciupercile parazite mor intr-un timp scurt (de ordinul minutelor).

Corpul are nevoie de argint coloidal pentru a lupta contra bolilor microbiene si pentru a fi ajutat in procesul de vindecare. Luat zilnic, argintul coloidal imbunatateste sistemul imunitar aducand un plus de energie, vitalitate, vigoare, relaxare, o vindecare mai rapida si mai putine toxine in corp. Un antibiotic artificial distruge, in medie, 6 tipuri de microbi, in timp ce argintul coloidal distruge peste 650 de tulpini de microorganisme, fara nici un efect secundar nociv si fara a fi toxic. De asemenea, argintul coloidal distruge nu numai agentii patogeni, dar si toxinele pe care acestia le elimina. In plus, administrarea zilnica a argintului coloidal poate micsora considerabil riscul bolilor infectioase si poate deveni un mijloc profilactic puternic, indeosebi pentru pacientii supusi unor infectii cronice.

nano silver Argintul coloidal, antibiotic naturalEfectele argintului coloidal sunt amplificate in timp cu cat se acumuleaza o cantitate mai mare din acest oligoelement in corp. Un avantaj important este ca nu produce rezistenta si nu are efecte adverse, asa cum se observa in cazul antibioticelor de sinteza, deci nu trebuie sa fie confundat cu un antibiotic obisnuit.

Utilizarea argintului coloidal conduce la rezultate pozitive si in cazul amigdalitelor foliculare si a bolilor de piele (Impetigo, dermatomicoze, furunculoze, eczeme). S-a demonstrat ca argintul coloidal este un mijloc eficient in afectiuni oftalmologice, in special in conjunctivite la copii si adulti, arsuri si traumatisme ale corneei. Argintul coloidal poate fi aplicat atat in arsurile de diverse grade, cat si pentru tratarea unor portiuni mari de piele, fiind eficienta in tratamentul arsurilor, complicate de infectii cu Pseudomonas aeruginosa (o bacterie foarte periculoasa).

Este indicat in :

– infectii diverse, imunitate scazuta, stari inflamatorii, stari febrile.

– boli infectioase de origine bacteriana si virala (de exemplu infectii urinare, gripa, hepatita, herpes etc.), boli cronice si acute ale cailor respiratorii;

– afectiuni dermatologice (dermatomicoze, eczeme, furunculoze, intepaturi de insecte, arsuri de diverse grade);

– infectii ale tubului digestiv, fermentatii intestinale;

– afectiuni oftalmologice (conjunctivite, urcior, etc.).

Actiuni:

– antibiotic natural, antiinflamator, bactericid, antiviral, antifungic, anti-parazitar, anticancerigen, depurativ general, tonic nervin si reintineritor. Actioneaza impotriva unei game largi de microorganisme ca stafiolococi, streptococi, fungi etc.

*Doza zilnica pentru tratamentul infectiilor:

– adulti – 1 lingurita de 3-6 ori / zi intre mese,

– copii – 1 lingurita de 3 ori / zi intre mese.

*Doza zilnica pentru intretinere:

– 1 lingurita / zi dimineata pe stomacul gol.

Pentru uz extern:

– se aplica picaturi in ochi, gargara sau direct pe plagi, arsuri, eczeme, infectii sau inflamatii ale tegumentului, muscaturi de insecte.

Argintul coloidal se gaseste ca atare sub forma de solutie lichida sau in componenta altor produse ( lotiuni, unguente cosmetice, produse de ingrijire personala,etc). Vezi AICI produse pe baza de argint coloidal.

*Doza poate varia in functie de produs/producator/concentratie. Va rugam sa consultati cu atentie prospectele produselor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read