HomeRetete CulinarePregateste-i iubitei tale o cina de neuitat!

Pregateste-i iubitei tale o cina de neuitat!

Muschi de porc in sos de vin rosu

Ingrediente

1200 g muschi de porc

piper dupa gust

7 g sare

1 ceapa (cca 150 g)

Pentru sosul de vin rosu:

5 linguri ulei de masline

350 ml vin de Porto

2 linguri miere

1 ramuri carozmari

4 catei de usturoi

1½ lingura amidon din porumb

5 g sare

piper dupa gust

Se mai adauga:

50 g prune

50 g caise uscate

500 g bacon afumat crud

Mod de preparare

1. Frecati muschiul de porc cu sare si piper.

2. Amestecati toate ingredientele pentru sosul de vin si turnati amestecul peste muschi. Marinati muschiul timp de 2 ore.

3. Taiati ceapa rondele, iar prunele si caisele uscate in jumatati.

4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat.

5. Puneti in vasul de gatit rondelele de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa intr-un singur strat.

6. Preparati fara capac in modul PRAJIRE, timpul de preparare: 30 minute.

7. Intoarceti muschiul de porc, adaugati sosul de vin in care s-a marinat muschiul, prunele si caisele uscate.

8. Preparati cu capacul inchis in modul PRAJIRE inca 40 minute, presiunea: 3.

9. Taiati muschiul felii rotunde, pe care le aranjati pe platouri,  stropiti cu sos si serviti la masa.

Pregateste-i iubitei/iubitului tau o cina acasa si bucurati-va de intimimate pe care v-o doriti! :)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read