fast_food_calories_66590400

În general, oamenii nu au aşteptări foarte mari de la restaurantele de tip fast food. Un sandviş fierbinte şi delicios este mai mult decât suficient pentru a se declara mulţumiţi.

Cu toate astea, indiferent că vorbim de McDonald’s, Subway sau KFC, trebuie să ştiţi ca fiecare în parte deţine în meniu alimente care, potrivit spuselor angajaţilor, este mai bine să le evitaţi. Informaţiile sunt publicate pe Reddit şi citate de Business Insider.

Iată, aşadar, o listă cu ce ar fi mai bine să nu cumpăraţi de la aceste restaurante:

Subway – Salată de fructe de mare

“Prin fructe de mare ei înţeleg de fapt o imitaţie de crab şi foarte multă maioneză”

 

Burger King – Sandvişuri cu peşte

“Există patru cuve pline cu ulei în care sunt prăjiţi cartofii. După două zile, uleiul devine prea negru pentru cartofi, aşa că în el se va prepara puiul. Acest proces mai durează încă o săptămână. După această perioadă, uleiul devine foarte negru, iar singurul lucru pe care îl mai poţi prepara în el este Fish Filet.”

 

McDonald’s – Chicken McNuggets

“Am lăsat din greşeală o pungă plină cu Chicken McNuggets pe un contor pentru o perioadă de câteva ore. S-au topit pur şi simplu. Tot ce a mai rămas din acest produs a fost un lichid ciudat.”

 

Pizza Hut – Pan Pizza

“Orice Pan Pizza este o idee proastă. Îmi amintesc că atunci când preparam blatul îngheţat, tigaia era plină de ulei vegetal. Aceste produse sunt saturate cu diverse “chestii”.

 

Subway – Pieptul de pui

“La începutul zilei ni se spune să scoatem pieptul din congelator şi să îl lăsăm toată ziua într-un bazin plin cu apă fierbinte. La sfârşitul zilei aceştia sunt scoşi, storşi şi puşi într-un container de plastic.”

 

McDonald’s – McRib

“Modul în care produsul arată înainte de a pune sosul deasupra este absolut revoltător. Nu arată nici pe departe a carne.”

 

McDonald’s – Sweet Tea (Ceai îndulcit)

“În această băutură se pune efectiv o jumătate de kilogram de zahăr pe galon. Este mai dăunător decât sucul carbogazos”.

 

KFC – Buffalo Chicken Snackers

“Acest sandviş este preparat din carne de pui “expirată” ce a stat în recipientele cu apă fierbinte toată ziua şi nu au fost folosite până seara.”

 

Burgeri vegetarieni

“Nu comanda astfel de burgeri din motive religioase. Este preparat şi manipulat cu ustensile care au intrat în contact direct cu diverse produse din carne.”

Trucuri pentru fast-food

  • Comandă cartofi prăjiţi fără sare. În acest mod angajaţii vor fi nevoiţi să îţi prepare pe loc o porţie.
  • Dacă vreţi un ou real la micul dejun de la McDonald’s, atunci întrebaţi de oul sandvişului McMuffin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.