aida-parascan-masterchef3

Cel mai urmarit show culinar din Romania, „MasterChef”, a ajuns la finalul celui de-al 2-lea sezon. Dupa ce telespectatorii si concurentii au trait emotii vreme de 14 saptamani, iata ca aseara juriul a ales-o pe cea mai buna dintre cei mai buni. Este vorba despre Aida Parascan, concurenta ce a facut efortul de a veni tocmai din Italia in dorinta de a participa la „MasterChef”.

Marea castigatoare a celui de-al doilea sezon „MasterChef” a fost desemnata aseara de catre juriul dormat din Catalin Scarlatescu, Florin Dumitrescu si Sorin Bontea. Premiul cel mare de 50.000 de euro si titlul de „cel mai bun chef” a ajuns in mainile Aidei Parascan, o concurenta ce s-a intors din Italia special pentru a putea participa la concursul difuzat de Pro Tv.

“M-am intors din Italia special pentru MasterChef, sunt nebuna. Am condus 1800 de kilometri pentru acest concurs”, a declarat Aida in timpul preselectiilor entru „MasterChef”.

Ca proba finala, concurentii au primit provocarea de a gati pentru familiile lor.

Dupa castigarea premiului cel mare, Aida cea iscusita in ale bucatariei a postat pe Facebook un mesaj prin intermediul caruia le multumeste tuturor celor care i-au fost alaturi in aceasta perioada.

„Multumesc tuturor celor care au crezut in mine! Multumesc MasterChef! Multumesc echipei MasterChef, multumesc chefilor, multumesc colegilor, multumesc familiei!”, a fost mesajul ei pe reteaua de socializare.

In plus, Aida Parascan a si acordat un interviu in exclusivitate pentru ziarul Click!, vorbind despre ce va urma sa se intample in viata ei dupa frumoasa experienta MasterChef.

„Pentru prima data in viata am reusit sa fiu numarul 1 bazandu-ma pe propriile mele forte. Acum am mai multa incredere in mine si sunt fericita si mandra de ceea ce sunt.

Nu am hotarat inca ce voi face cu banii castigati. Cu siguranta, primul lucru pe care il voi face e sa imbunatatesc casa parintilor mei. Voi plati o parte din creditul pe care l-am facut cand am renovat casa noastr si apoi voi vedea. As vrea sa fac mai multe evenimente cu scop umanitar, pentru a ajuta copiii din mediul rural.

As vrea sa studiez si sa imi imbogatesc cunostintele in domeniul culinar. Apoi, m-am gandit sa scriu o carte de bucate, dar nu cartea clasica de retete, ma gandeam la ceva mai diferit in care sa exprim ceea ce sunt si ceea ce reprezinta bucataria. si, nu in ultimul rand, notiuni de baza ale bucatariei. Un alt vis al meu e unul in care am emisiunea mea culinara. Am multe visuri si idei pe care sper sa le pun în practica”, a dezvaluit Aida Prasacan pentru Click!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.