HomeRelatii & SexVideoChatul atrage tot mai multe românce

VideoChatul atrage tot mai multe românce

content_pic1În ultimii ani numărul româncelor care au cucerit lumea videochatului a crescut. Foarte multe fete aleg să stea în faţa calculatorului conectate la internet stând de vorba cu persoane anonime de sex masculin care se simt singure sau pur şi simplu sunt dornice de diverse conversaţii.

Videochatul pare a fi o soluţie nemaipomenit de bună pentru majoritatea studentelor. Nu se cere experiență, nu ai un program fix, iar plata de la sfarsitul lunii este atrăgătoare.Trebuie doar să fii drăguță, inteligentă și să ai un minimum de cunoștințe de limba engleză. Fetelor le convine și nu li se pare deloc greu să își petreacă câteva ore în fața camerei de luat vederi și al monitorului, prostind niște oameni care sunt dispuși să plătească pentru fiecare minut. Cele mai multe fete preferă să îşi ascundă identitatea sub un nume fals, fie se ascund de rude, de părinți sau de prieteni și cer ca aceste persoane să nu poată avea acces la pagina lor de model. Celor mai multe le este rușine de ceea ce fac sau pur și simplu se simt mai în siguranță ascunzându-și identitatea. Totuși continuă să lucreze pentru că, susțin ele este jobul cel mai bine plătit din Romania și își pot permite să trăiască în lux.

Părerile cu privire la VideoChatul Adult sunt împărţite. Mulţi spun că atât timp cât nu întreţii relaţii sexuale cu diverse persoane şi nu te prostituezi, nu este nimic rău în a face VideoChat. Îmbracate sumar, foarte provocătoare, cu forme apetisante fetele joacă pe degete majoaritatea barbaţilor care platesc scump pentru a le vedea. Le spun ceea ce ei vor să audă şi la momentul potrivit le şi…arată ceea ce îşi doresc să vada, deşi multe tinere spun că dacă şti cum să vorbeşti cu clientul, nici nu mai e necesar să te şi dezbraci. În tabara opusă, se spune că este jignitor ca o femeie să îşi „vândă”  trupul pe net, să se expună goală în fața unei camere de filmat şi al unui monitor încercând să cucerească barbaţi din lumea întreagă, adevărat, ajutate uneori şi de câteva „jucării sexuale”. O femeie frumoasă, inteligentă nu trebuie să îşi arate zonele intime pentru a face bani….se presupune că poate mai mult, de ce să se mulțumească cu puţin? Sau, totuşi cu mult dacă vorbim de bani. Multe fete spun că nu sunt mândre de ceea ce fac, dar când vine vorba de bani, datoriile sunt mari şi mai trebuie să îţi întreţii şi sora sau fratele, nu ai altă şansă. În fond cine are dreptate?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read