HomeMonden Vedete de la noi, prinse făcând SEX în PUBLIC. Imaginile cu...

Vedete de la noi, prinse făcând SEX în PUBLIC. Imaginile cu ei au făcut înconjurul lumii

biancadragusanu_bote_99311100

Câteva nume importante din showbiz-ul nostru au apărut în ipostaze care ar face pe oricine să roşească. Fei că doar au povestit sau că au fost filmate şi fotografiate, vedetele noastre au fost pe buzele tuturor.

Printre ele se numără Irinel Columbeanu şi Monica Gabor, Romică Ţociu, Simona Sensual, Sexy Brăileanca, Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu sau Loredana Chivu.

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor

În 2007, Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au fost filmaţi în timpul unei partide de sex oral. Imaginile au ajuns în presă şi, cu toate că nu se văd detaliile, notorietatea Monicăi a crescut spectaculos.

Loredana Chivu

Cu câteva luni în urmă, Loredana Chivu s-a dezbrăcat de secrete şi a rememorat evenimentele care constituie ceea ce unii ar numi experienţa sexuală. Blonda a mărturisit că în urmă cu ceva ani a făcut sex într-o piscină plină cu oameni.

Citeşte şi: Cele mai TARI întrebări despre SEXUL ORAL. Sigur ai vrea să auzi răspunsurile

Romică Ţociu

În urmă cu două luni, Romică Ţociu a fost surprins de paparrazzi făcând sex pe plajă. Ţociu a uitat şi de soţie, şi de amanta oficială şi de toată lumea din jur şi s-a iubit pe o plajă din Mamaia cu amanta neoficială. Femeia cu care actorul are o relaţie atunci când soţia si amanta oficială nu sunt prin peisaj şi cu care nu a rezistat până să ajungă într-o cameră de hotel este originară din Braşov şi a fost căsătorită cu Claudiu Tamarjan, şeful Poliţiei Rutiere Braşov, cu care are un băieţel.

Sexy Brăileanca

O obişnuită a cluburilor bucureştene, Sexy Brăileanca a “prestat” o vreme şi la Viena, Austria. Actriţa de filme porno a făcut sex într-un local, sub privirile tututor celor prezenţi.

Simona Senzual

În 2012, Simona a fost fotografiată când făcea sex, într-un parc, cu fostul ei iubit, Nicu Maharu. Totul s-a petrecut în timpul zilei. Cei doi au mai fost protagoniştii unui astfel de “eveniment” cu doi ani mai devreme, la mare.

Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu

Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu au fost fotografiţi, cu ani în urmă, în ipostaze intime în pădure la Băneasa. În aceeaşi perioadă, cei doi au fost surprinşi în apele mării, în timp ce părea că fac sex.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read