404 Not Found


nginx
Top sfaturi despre sex oferite de experţi sexuali | FashionLife.ro
HomeRelatii & SexTop sfaturi despre sex oferite de experţi sexuali

Top sfaturi despre sex oferite de experţi sexuali

Educaţia despre sex în şcoli este sublimă, dar lipseşte cu desăvârşire. Timidele încercări de a preda educaţie despre sex au fost eliminate, fie din lipsa unui buget sau din cauza presiunilor venite din partea celor prea conservatori. Dacă fiecare copil din România ar învăţa câte ceva despre sex imediat ce intră în pubertate, poate n-am mai citi nimic despre sarcinile nedorite la adolescente sau de bolile cu transmitere sexuală din rândurile adolescenţilor.

1. Dacă te satisfaci singură, cu un vibrator cu dublă acţiune, nu uita că încărcarea aparatului cu baterii nu constituie un preludiu. Încălzeşte-te înainte de a folosi vibratorul la capacitate maximă. Odată ce eşti bine încăzită folosite-te de aparat aşa cum îţi doreşti. (Shay, proprietar Vibratex Inc, Creatorul vibratorului iepuraş)

2. Partenerii nu le fac pe femei să se simtă pline de sexualitate. Ele au abilitatea extraordinară de a experimenta plăcerea indiferent de statutul relaţiei. Nu partenerii sunt magici ci ele, femeile. Iar vibratorul chiar le poate schimba în bine viaţa. (Logan Levkoff, terapeut sexual şi autoare a unor cărţi de specialitate)

3. Să pui pe primul loc sexul poate fi un obiectiv bun, însă acest lucru poate implica multe riscuri. Unele persoane presupun că ceea ce ei văd este un comportmanet sexual normal, însă ceea ce pare un lucru obişnuit în filmele pentru adulţi, nu are acoperire şi în realitate. Gândeşte-te că în orice film sunt o mulţime de efecte speciale. Cel mai bine este ca tu şi partenerul tău este să vă creaţi propria lume sexuală, una în conformitate cu nevoile şi dorinţele voastre şi nu ale unui regizor de filme porno. (Dr. Ruth, psihoterapeut sexual)

4. Uită de defectele tale. Aminteşte-ţi că el este fericit că se află acolo, alturi de tine – toţi bărbaţii sunt fericiţi când te dezbracă. În momentele de intimitate, un bărbat nu se gândeşte la defectele tale, este încântat să fie cu tine, aşa că ia conducerea, uită de defecte şi trăieşte momentul. (Karen Borsari, web editor, Shape.com)

5. Nu merge niciodată la o petrecere cu „intenţia” de  agăţa. Este povestea clasică pentru regretele de mai târziu. Du-te cu intenţia de a te distra alături de persoanele care îţi plac. Dacă ai norocul să faci şi amor cu atât mai bine. Bonus: dacă îţi muşti partenerul şi acesta rămâne şocat, fă un pas în spate. Concentrează-te pe citirea partenerului, aşa vei avea parte de un sex de calitate. (Cait Robinson, editorialist relaţii şi sex la Nerve.com)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read