Viata de cuplu este unul dintre cele mai importante ingrediente ale fericirii tocmai de aceea este atat de importanta. Potrivit ultimelor studii, cuplurile care reusesc sa isi exploateze sexualitatea au sanse cu 20% mai mici sa se desparta.

Mai mult decat atat, s-a dovedit ca armonia din cupluri este dictata foarte mult de felul in care cei doi parteneri “gusta” actul sexual in sine.

Si pentru ca in mod sigur cele dintre noi care isi doresc sa fie cat mai fericite in cuplu sunt interesate deopotriva de cat de satisfacut este barbatul lor, ne-am gandit sa va povestim cate ceva despre pozitiile preferate ale lor.

Femeia deasupra

In sufletul lor, barbatii isi doresc nespus de mult sa fie dominati.

Totodata vor sa aiba o privire panoramica asupra corpului femeii cu care fac dragoste. De aceea aceasta este una dintre cele mai preferate pozitii ale lor.

Misionarul

In egala masura, pe cat de mult le place sa fie dominati, pe atat de mult le place si sa domine. Pozitia misionarului este cea in care penetrarea este cea mai adanca si in care barbatul are control asupra intregului corp al femeii.

Pe langa asta, este una dintre pozitiile care s-au dovedit a fi cele mai satisfacatoare si pentru femei.

Femeia deasupra, cu spatele la el

Aceasta pozitie este preferata pe o scara larga datorita faptului ca barbatul are ocazia sa “se joace” cu fundul femeii, una dintre partile corpului care atrag cel mai mult.

Totodata, efectul vizual pentru barbati inspira putere iar acest lucru se transforma in vigurozitate maxima. Asa ca nu fii timida si incearca aceasta pozitie! Nu vei regreta!

Pozitia “dans in poala”

Dupa cum ii spune si numele, aceasta pozitie presupune ca barbatul sa fie asezat iar femeia sa il “primeasca” aidoma unei dansatoare exotice.

Aceasta pozitie poate fi realizata si daca femeia se afla cu spatele la barbat, fiind de departe pozitia care-i confera masculului cea mai multa placere iare femeii satisfactia de a avea fraiele in maini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.