HomeRelatii & SexTop 5 pozitii sexuale in functie de zodia berbecului

Top 5 pozitii sexuale in functie de zodia berbecului

Este cunoscut faptul ca persoanele extrovertite isi exprima cu usurinta sentimentele pentru partener, in timp ce persoanele timide prefera sa se manifesteze mai degraba prin gesturi decat prin cuvinte. Aceste caracteristici sunt in stransa legatura cu semnul astrologic sub care s-au nascut. De aceea si pozitiile sexuale preferate difera in functie de zodie, dar si de elementele care ii guverneaza pe cei doi parteneri. Daca intri in categoria celor influentati de elementul foc, afla si tu, in cele ce urmeaza, care sunt pozitiile sexuale in functie de zodia berbecului.

Persoanele nascute in zodia berbecului sunt ambitioase, dinamice si competitive chiar si atunci cand vine vorba despre sex. Pentru ca ii place sa conduca atat in viata de zi cu zi, cat si in relatia cu partenerul, sexul cu un berbec se va dovedi o experienta plina de senzatii noi.

Pentru a seduce un berbec, fie ca este vorba despre un nativ sau despre o nativa, trebuie sa creezi, in primul rand, un decor romantic. Celor guvernati de acest semn le plac declaratiile inflacarate si se dezlantuie daca le marturisesti cele mai ascunse fantezii ale tale.

In ceea ce priveste pozitiile sexuale in functie de zodia berbecului, preferate sunt cele in care partenerul sta in genunchi, in timp ce partenera sta intinsa pe spate. Kamasutra poate fi o sursa de inspiratie in acest sens.

Iata si pozitiile care se potrivesc cu firea nativilor din berbec!

1.Pozitia Marea deschidere

Pentru aceasta pozitie, partenerul trebuie sa stea in genunchi in fata ta, in timp ce tu stai intinsa pe spate. Ridica-ti coapsele, incolaceste-ti picioarele in jurul lui si lasa-te pe spate. Partenerul tau trebuie sa conduca miscarile, in timp ce iti sprijina spatele.

 Sursa: sofeminine.co.uk

2.Pozitia Prinderii

Daca vrei sa stai confortabil in aceasta pozitie, este indicat sa folosesti o perna pentru a-ti ridica posteriorul. Partenerul trebuie sa se sprijine in genunchi si in maini, in fata ta. Tu preiei miscarile lui, ajutandu-te de pelvis.

 Sursa: sofeminine.co.uk

3.Pozitia Super 8

Ca si in cazul pozitiei precedente, poti folosi o perna pentru a-ti mentine soldurile ridicate. Partenerul trebuie sa stea deasupra, sprijinindu-se in maini si preluand controlul.

 Sursa: sofeminine.co.uk

4.Pozitia Triunghiului stralucitor

Pozitia Triunghiului stralucitor este asemanantoare cu cea a Misionarului. Diferenta consta in pozitia partenerului, care se sprijina in maini si in picioare. In acelasi timp, partenera trebuie sa stea cu soldurile ridicate, pe varfurile picioarelor.

Daca experimentezi aceasta pozitie, tu vei fi cea care va conduce miscarile.

 Sursa: sofeminine.co.uk

5.Pozitia Vulturul

Pentru aceasta pozitie, partenerul trebuie sa se stea in genunchi, cu picioarele departate. Partenera, in schimb, trebuie sa stea pe spate, cu picioarele ridicate.

Pozitia Vulturul ti se va parea relaxanta, avand in vedere faptul ca partenerul tau te va ajuta sa iti mentii picioarele in aer.

 Sursa: sofeminine.co.uk

Pozitiile sexuale in functie de zodia berbecului sunt variate si pot fi experimentate in functie de conditia fizica a partenerilor. Indiferent de cea preferata, pasiunea si comunicarea in cuplu sunt cele care conteaza pentru a se ajunge la armonie in relatie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read