media_138104270135696300

In cazul in care te simti cam adormit, sexul de dimineata este solutie pentru putina vioiciune, sustine site-ul www.thefrisky.com , propunandu-ne un top 5 pozitii in acest sens.

1.Pozitia lingura

Cea mai instinctiva pozitie dintre toate este prima care vine in mintea partenerilor diminetile, cand isi apropie in mod natural corpurile unul de celalalt. Are marele avantaj ca este extrem de confortabila iar partenerul are acces deplin in a-ti saruta gatul si spatele.

2. Deasupra lui, cu spatele

Barbatii adora, pur si simplu, pozitia asta! Si pentru tine ce poate fi mai placut decat sa-i oferi partenerului o priveliste splendida, iar tu sa-ti iei exact ce-ti doresti, cat iti doresti?! Si poti sa stabilesti singura adancimea si frecventa miscarilor.

3. Pozitia misionarului, cu picioarele pe umerii lui

Daca te-ai trezit destul de bine si-ti plac diminetile mai “flexibile”, e pozitia ideala pentru amandoi. Apoi te mai poti juca in jurul ei, ridicandu-ti genunchii, sau desfacand mai larg picioarele.

4. Sex la dus

Orice barbat ar da orice sa-ti vada corpul in plenitudinea goliciunii lui, in timp ce se scurge apa pe piele. Daca la senzatia apei din dus mai adaugi si senzatia mainilor lui ude, placerea va fi garantata! Dusul impreuna creeaza o intimidate fantastica intre parteneri! Daca mai exista si o oglinda mare in dreptul dusului, senzatia pe care o ofera corpurile voastre in actiune este realmente excitanta!

5. Sexul oral

Da, stim ca nu e tocmai o pozitie sexuala. Dar ofera cel putin la fel de multa placere ca oricare alta, daca nu chiar mai multa! Mai ales daca iubitul sau iubita isi exprima dorinta explicita de a fi trezit/a asa, nu ezita in a lua atitudine in consecinta! Un sex oral reusit determina si o viata sexuala pe masura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.