Home Relatii & Sex Top 10 pozitii pentru cele mai tari orgasme

Top 10 pozitii pentru cele mai tari orgasme

0
Top 10 pozitii pentru cele mai tari orgasme

cele-mai-bune-pozitii-de-sex-pentru-diverse-situatii-131464

O, da! Intotdeauna au existat suspiciuni cum ca ar fi anumite pozitii care ar ajuta femeia, dar si barbatul sa obtina mai repede si mai puternic un orgasm. Este sau nu asa? Si daca este, de ce nu ne-am instruit fiecare partenerii in consecinta?!

Oricum, expertii sustin ca, da, vorbim in mod clar despre pozitii sexuale care favorizeaza orgasmul, ajutandu-ne sa-l obtinem si sa traim placer greu de imaginat. Noi vi le impartasim si va oferim, astfel, cele mai bune 10 pozitii pentru cele mai tari orgasme pe care le-ati trait vreodata!

1. Pozitia fluturelui sau pozitia modificata a misionarului

Femeia sta pe spate, cu soldurile insa spre marginea patului, iar barbatul penetreaza. In momentul penetrarii, ea isi pune picioarele in jurul umerilor lui si se poate misca usor inainte si inapoi, atat cat ii permite unghiul pozitiei. Stimularea din aceasta pozitie este de mare senzatie, iar penetrarea foarte adanca, astfel incat poate duce la orgasm vaginal si pot crea contractii mari si dese in valuri de placere.

2.Tehnica coitala modificata

Cuplul incepe penetrarea in pozitia misionarului. Apoi, barbatul ii va permite femeii sa-si stranga picioarele unul langa altul, intre ale lui. Astfel in timpul penetrarii, barbatul va stimula puternic toata zona clitoridiana a femeii, producandu-i orgasme innebunitoare (mai ales pentru femeile care prefera stimularea clitoridiana).

3. Cu sceptrul in mana

Ambii parteneri o pot executa, desi celui care sta deasupra s-ar putea sa-i fie mai usor, totusi. Formati un cerc din degetul mare si cel aratator, cu care sa cuprindeti penisul la baza lui. Trageti pielea pana jos, astfel incat sa dezveliti complet santul balano-preputial. Acolo sunt concentrati cei mai multi nervi ai penisului, asa ca incercati penetrarea in acest mod.

4.Tehnica contracararii

Este o senzatie minunata pe care ti-o poate da o astfel de pozitie, cu femeia stand pe spate, insa pe o suprafata foarte tare, care, practic, opune rezistenta, cum ar fi, de ex, o masa sau o mobila tare. Astfel, barbatul controleaza penetrarea si o poate face foarte adanc, o data ce femeia opune rezistenta. In plus, te poti “juca” in mai multe pozitii pe o astfel de suprafata, toate prezentand aceleasi caracteristici, datorita suprafetei dure.

5. Foarfeca

Pozitia permite femeii sa detina un control total al penetrarii. Barbatul sta intins pe spate, cu genunchii indoiti. Femeia sta deasupra, eventual si cu spatele, si il “incaleca” cu un picior intre picioarele lui, si celalalt pe langa un sold, pe exterior. Practic, sta cu un picior de-al lui intre picioarele ei. Femeia apoi va gasi punctul exact in care-si poate stimula zona pubiana, intensitatea cu care o satisface s-o faca, profunzimea, presiunea etc. Pozitia in cauza duce la un orgasm absolut devastator.

6. Treci in picioare!

Cu toate ca poate parea o pozitie foarte incomoda, o data ce i-ai prins gustul, iti va da o placere de senzatie – ne referim la pozitia din picioare, de fapt, cu partenerul in picioare, iar femeia incolacita in jurul lui si sprijinita de perete. Totusi, recunoastem faptul ca nu e la indemana oricui. Barbatul trebuie sa fie suficient de puternic si viguros, iar femeia, miniona si flexibila – ambii cu experienta sexuala destul de mare.

7. Stimuland clitorisul

Clitorisul si stimularea lui sunt extrem de importante cand vine vorba despre placerea femeii. Barbatul trebuie sa formeze litera V din degetul aratator si cel mijlociu al mainii. Asezati apoi acest V de o parte si de alta a clitorisului si impingeti degetele in sus. Miscarea va va dezvalui clitorisul in toata splendoarea lui si astfel veti putea oferi partenerei o placere pentru care va va multumi in mod sigur.

8. Stimularea anala masculina

In cazul in care partenerul tau o agreeaza si e de acord cu ea, el poate sta in genunchi, cu spatele la tine, iar tu il poti stimula in toata zona anala, la inceput exercitand o presiune usoara, apoi poti introduce un deget in zona anala si poti presa atat cat ii face placere.

9. Foarfeca vesela

Nu numai mainile sunt cele menite sa va dea amandurora placere. Inclusiv felul in care te misti conteaza foarte mult. Astfel femeia care sta pe spate, in pozitia misionarului, poate desface picioarele mult, si mai mult sau atat cat ii permite propria felxibilitate. De asemenea, incearca sa te apuci de glezne in timp ce partenerul te penetreaza. O sa-ti placa mai mult decat crezi senzatia.

10. Freaca inainte si inapoi

Este o tehnica aplicabila in momentele in care vreti amandoi sa faceti o pauza de la penetrarea propriu zisa.  Oricare dintre parteneri poate apuca penisul erect  si, decalotat, il poate freca rapid in sus si in jos de clitoris. Miscarea da o placere ambelor capete: atat clitorisul, cat si capul penisului vor trai placerea pana la paroxism.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.