TOP-10-idei-pentru-momente-tata-fiica-de-neuitat-1

Desi cea mai mare parte a timpului ochii tuturor invitatilor sunt atintiti asupra mirelui si miresei, exista si cateva momente cu totul si cu totul speciale in care atentia se muta asupra miresei si tatalui ei.

Daca si tu abia astepti aceste clipe (putine, dar emotionante), am pregatit pentru tine o lista cu cele mai frumoase 10 momente si idei pentru clipe tata-fiica pe care sa le introduci in cadrul nuntii tale.

1. Primul moment emotionant al zilei este cel in care tatal isi vede, pentru prima oara, fiica imbracata in rochia de mireasa. Ai grija sa surprinzi acest moment intr-un filmulet sau cateva poze!

2. Foloseste momentele dinaintea ceremoniei religioase pentru a-i multumi (in ce mod vrei tu, oral sau in scris) pentru tot ce-a facut pentru tine pana in acea clipa. Profita de acele minute pentru a-i asculta ultimele sfaturi!

3. Roaga-ti tatal sa te ajute cu prinderea voalului si adaugarea accesoriilor pentru inca un moment emotionant, dar distractiv si perfect pentru cateva poze haioase. Apoi, la randul tau, ajuta-ti tatal cu prinderea butonierei!

4. Ofera-i tatalui tau un cadou! Fie ca vorbim de o sapca pe care sa scrie “Tatal miresei”, fie ca vorbim de o batista pe care sa fie scrise cateva cuvinte emotionante, un astfel de moment (dar si de cadou) va fi imposibil de uitat.

5. Unul dintre cele mai asteptate momente ale evenimentului va fi cel in care tatal isi va conduce fiica spre altar. Ai grija sa filmezi, dar si sa faci o multime de poze inaintea si in timpul acestei plimbari. Apoi, in fata altarului, roaga-l sa-ti ridice voalul si imbratisati-va.

6. Surprinde-ti tatal cu o placuta pe care sa scrie “Tatal miresei” asezata pe masa, in fata locului sau.

7. Nu uita de dansul tata-fiica! Alege o melodie care inseamna mult pentru fiecare dintre voi (fie ca vorbim de una lenta, fie ca vorbim de una antrenanta si haioasa) si bucurati-va de cele cateva minute speciale.

8. Si mai bine, introdu doua dansuri tata-fiica: unul lent si emotional, apoi unul haios si distractiv.

9. Lasa atentia sa se concentreze asupra tatalui tau, oferindu-i onoarea de a tine toast-ul si de a spune cateva cuvinte de neuitat.

10. Surprinde-l apoi cu cateva cuvinte frumoase de multumire, spuse de tine in fata tuturor, dupa ce si-a terminat toast-ul.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.