HomeRelatii & SexTOP 10 idei pentru momente mama-fiica de neuitat

TOP 10 idei pentru momente mama-fiica de neuitat

TOP-10-idei-pentru-momente-mama-fiica-de-neuitat-1

Desi in cadrul unei nunti reflectoarele sunt atintite asupra momentelor mire-mireasa, nu trebuie sa uitam ca si clipele mama-fiica pot fi la fel de pretioase si pot avea un impact emotional la fel de mare, atat asupra invitatilor, cat si asupra mirilor.

Care sunt cele mai frumoase momente mama-fiica ale unei nunti si cateva idei pentru astfel de clipe de neuitat, vei afla imediat.

1. Fara doar si poate, cel mai distractiv moment mama-fiica este dat de alegerea rochiei de mireasa. Nimic nu este mai placut decat momentul in care o mama si o fiica pasesc impreuna, energice si entuziasmate, intr-un magazin de rochii de mireasa, amandoua dornice sa vada, sa analizeze, sa probeze si sa aleaga. Apoi, nimic nu e mai emotional (pentru fiecare dintre cele doua participante) decat momentul in care rochia, acea rochie unica, este gasita.

2. Urmatorul moment superb are loc chiar in ziua nuntii, inaintea ceremoniei, si nu este altul decat pregatirea, imbracarea si aranjarea miresei cu ajutor din partea mamei. Momentul se remarca printr-o sensibilitate unica, pe care nu o vei intalni altcandva sau altundeva, asa ca nu te speria daca simti (si daca vezi) lacrimi varsandu-se.

3. Pentru un plus de sensibilitate si sentimentalism, dar si ca dovada a dragostei pe care i-o porti, adauga la tinuta ta un element sau o piesa care sa fi apartinut mamei tale, fie ca este vorba de o pereche de cercei, un colier sau chiar o bucata din rochia de mireasa a mamei, cusuta pe rochia ta.

4. Un alt moment senzational il traiesc miresele care aleg sa fie conduse spre altar de catre propriile mame (care le vor oferi un suport moral de necontestat mireselor mai sensibile). Asemanator, nimic nu le poate face pe mame sa fie mai mandre si mai incantate decat clipele in care isi conduc fiicele (perfect aranjate si aratand ca niste veritabile papusi) catre altar.

5. Daca alegi sa fii condusa spre altar de catre altcineva sau chiar sa mergi singura, momentul in care figura ta materna te va vedea indreptandu-te spre altar este unul senzational, asa ca asigura-te inaintea ceremoniei ca aceasta va avea un loc in fata, unul cu vizibilitate foarte mare. Mandria, dragostea si lacrimile din ochii ei vor fi imposibil de uitat.

6. Pentru alte cateva clipe sensibile si speciale, alege sa-i faci mamei tale o surpriza placuta, alegand cateva minute din petrecerea de dupa ceremonia religioasa pentru a-i adresa un multumesc special, cateva cuvinte frumoase si un buchet frumos din florile ei preferate in fata tuturor invitatilor.

7. Un alt moment distractiv, dar la fel de special ca cele dinaintea lui, este cel al dansului mama-fiica. Alege pentru acest dans o melodie cu semnificatie speciala pentru amandoua,  dansati, radeti, amintiti-va cateva clipe frumoase pe care le-ati trait impreuna si ganditi-va la clipele frumoase ce vor urma.

8. De asemenea, un moment special mama-fiica, unul de care nu trebuie sa uiti, este cel in care mama si fiica se vor apropia pentru o poza speciala, in care sa apara doar ele doua si care sa retina pentru posteritate sentimentele resimtite de amandoua.

9. La fel de pretios este si momentul in care, inainte de ceremonia religioasa, tu si mama ta veti imparti aceeasi masina care sa va duca spre biserica. Profita de aceste clipe pentru a asculta si a primi cateva sfaturi materne, cateva cuvinte blande si intelepte.

10. Daca tu insati esti mireasa si, in acelasi timp, esti si mama unei fete, traieste clipe de neuitat oferindu-i acesteia un rol special, alaturi de tine, fie ca acesta este de domnisoara de onoare, fie ca ii dai un cosulet cu petale de trandafiri pe care sa le arunce pe drumul tau catre altar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read