404 Not Found


nginx
Surprinde-ti iubitul de Valentine’s Day! | FashionLife.ro
HomeRelatii & SexSurprinde-ti iubitul de Valentine's Day!

Surprinde-ti iubitul de Valentine’s Day!

Mai este foarte puțin timp până la Ziua Îndrăgostiților și deja trebuie să te gândești serios la niște idei drăguțe, cu care să-ți impresionezi iubitul.Iata cateva idei! 

1. Scrie-i de ce îl iubești

Uită de animăluțele sau inimioarele de pluș și de cănile pe care inevitabil scrie I Love You, pentru că iubitul tău nu va fi impresionat de ele, ba chiar ar putea considera că îi jignești orgoliul masculin. În schimb, cu siguranță va avea o surpriză plăcută dacă îi scrii câteva motive pentru care îl iubești.

2. Fă-i un videoclip cu voi doi

Caută în calculator cele mai frumoase poze cu voi doi, alege o melodie de dragoste care știi că îi place foarte mult și fă-i un video pe care apoi îl urci pe YouTube.

3. Răsfață-l ca la spa

Să știi că nu doar femeile au nevoie din când în când de o escapadă la spa pentru a-și încărca bateriile, ci și bărbații, chiar dacă nu recunosc acest lucru.

 De Ziua Îndrăgostiților,  oferai iubitului tău un cadou inedit: o ședință de spa acasă. Este o soluție ieftină, dar care îl va impresiona cu siguranță.

Tot ce trebuie să faci este să îi pregătești o cadă cu apă calduță, iar cât timp el se relaxează, ocupă-te de atmosfera din dormitor: lumină difuză, un miros afrodiziac de vanilie , o muzică ambientală calmantă și musai un ulei aromat pentru masaj.

4. Pregătește-i o cină romantică

Cina romantică este un clișeu de Valentine’s Day, însă întotdeauna este binevenită, așa că nu trebuie să renunți la ea de teamă că iubitul tău nu va fi încântat de idee. De fapt, ce bărbat poate refuza o cină cu paste și un vin bun, care se încheie cu un desert de ciocolată?

5. Recreează prima voastră întâlnire

Nu în ultimul rând, de Ziua Îndrăgostiților îi poți propune iubitului tău să recreați prima voastră întânire sau o întâlnire care a fost foarte importantă pentru voi. Pentru ca jocul să vă iasă și mai bine, încercați să rememorați subictele pe care le-ați discutat atunci sau dezvăluiți ce s-a schimbat de la acel moment și până în prezent în relația voastră.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read