HomeRelatii & SexSuplimente şi alimente, pentru sănătatea sexuală a bărbaţilor

Suplimente şi alimente, pentru sănătatea sexuală a bărbaţilor

Sănătatea este cea care ne dă starea de bine. Fie că eşti femeie sau bărbat, trebuie să ai grijă la modul tău de viaţă şi să iei în considerare ce anume favorizează bunăstarea organismului tău.

Bărbaţii, de pildă, trebuie să aibă o deosebită atenţie la alimentele pe care le consumă întrucât ele pot influenţa şi potenţa, fără dar şi poate. Specialiştii sunt de părere că fructele, legumele şi alte suplimente contribuie la ’’condimentarea’’ vieţii de cuplu.

Poate că nu v-aţi gândit, dar performaneţele sexuale se datorează în mare parte alimentelor pe care le consumaţi zilnic. Au un efecte nebănuite asupra corpului uman, favorizând circulaţia sangvină şi apariţia hormonilor fericirii.

Vă prezentăm o listă cu alimentele bune pentru sănătatea bărbaţilor şi îndeosebi pentru potenţă.

Omleta cu ceapă sau usturoi, afrodiziac

Un aliment-minune benefic pentru disfuncţia erectilă este omleta cu multă ceapă. Aşa-numitul scrob, cu ulei de măsline şi ceapă tocată. Acesta se consumă imediat după preparare. Pentru ca efectul să fie maxim trebuie să vă hidrataţi bine. Eventual nu doar cu apă, ci şi cu ceai verde. Aceeaşi omletă poate fi preparată şi cu usturoi. Verdeţurile acestea au rolul de a reduce tensiunea arterială şi a produce vasodilataţie, iar oul este bogat în nutrienţi.

Proteina animală

De exemplu, carnea de miel este hrănitoare şi, dacă persoana nu este sedentară, îşi poate îmbunătăţi potenţa dacă mănâncă zilnic o friptură de miel de 100 g. Însă cine doreşte că urmeze o astfel de «cură» trebuie să-şi facă analizele şi să consulte un nutriţionist înainte de a o începe, explică medicii specialişti.

Bananele

Datorită alcaloidului, ele cresc apetitul sexual. Cea mai bună parte a bananei este cea aflată imediat sub coajă. Încercaţi să coaceţi bananele şi să radeţi cu lingura pulpa de pe coajă.

Seminţele de susan

Cu mii de ani în urmă, seminţele de susan erau simbol al fertilităţii. La fel se întâmplă şi în cazul bărbaţilor. Datorită seleniului şi zincului, aceste seminţe favorizează sănătatea şi apetitul sexual.

Peşte

Conţine Omega 3 şi contribuie la creşterea nivelului de dopamine din creier. În plus, el favorizează circulaţia sângelui, ajută la o bună funcţionare a corpului şi la menţinerea unei stări permanente de bine.

Căpşunele

Roşul este sexy şi pătrunzător. Trandafiri roşii, maşini roşii, rochii mulate roşii. Capşunele sunt considerate sexy deoarece, pe lânga culoarea lor, conţin vitamina B, vitamina C care contribuie la relaxarea vaselor de sânge.

Scoici

Pe lângă faptul că sunt considerate cele mai bune afrodiziace, scoicile chiar au o legătură directă cu funcţia sexuală. Acestea conţin mai mult zinc decât cea mai mare parte a alimentelor şi se crede că ele cresc libidoul sexual prin favorizarea producerii de testosteron.

Piersici

Contribuie la buna circulaţie a sângelui în corp, ceea ce înseamană că ambii parteneri au de câştigat de pe urma unei bune alimentaţii. Mai mult decât atât, bărbaţii care consumă cel puţin 200 mg de vitamina C pe zi îşi îmbunătăţesc mobilitatea şi calitatea spermei. Alte fructe benefice pentru potenţă: strugurii, grape fruit, pepenele rosu, kiwi, mango si portocalele.

În afară de alimentele enumerate mai sus, pentru creşterea potenţei, specialiştii recomandă bărbaţilor şi administrarea anumitor suplimente (pastile) ce au efecte minunate pentru a ’’aprinde focul’’ în spaţiul intim. Pentru a veni în ajutorul vostru, în scurt timp, Verdex vă va pune la dispoziţie un supliment excelent pentru creşterea apetitului sexual. Sănătatea nu trebuie neglijată, mai ales cea sexuală.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read