HomeRelatii & SexSex prin sms: noul trend printre cupluri

Sex prin sms: noul trend printre cupluri

 Studiile recente au dezvaluit un procentaj surprinzator de cupluri adulte care adora sa recurga la sexul prin sms: 47%. Iar una din noua persoane isi rasfata partenerul cu un mesaj incitant in fiecare zi.

Mesajele cu tenta sexuale implica, insa, si o doza ridicata de atentie si precautie: din grupul de 2000 de adulti intervievati, unul din zece au marturisit ca au trimis un sms provocator unui membru al familiei sau unei persoane din anturajul de prieteni.

O parte din persoanele care au raspuns intrebarilor sexologilor a afirmat ca a practicat sexting-ul (sexul prin sms) cu un alt partener decat cel de cuplu si a sters, ulterior, mesajele pentru a nu fi descoperita.

Una din cinci persoane isi risca relatia actuala prin sms-uri cu tenta sexuala care au alt destinatar decat partenerul actual. 10% dintre  barbatii care au apelat la acest mod de a insela au fost prinsi pentru ca au trimis sms-ul partenerei de cuplu.

12% dintre persoanele intervievate au recunoscut ca au dat numarul de telefon unei persoane cu care au flirtat, desi se aflau intr-o relatie serioasa.

19% dintre cupluri prefera sa isi condimenteze viata sexuala prin apeluri video in care mimeaza actul sexual, insa numeroasele cazuri cu vedete a caror arhiva a fost piratata ii face reticenti fata de aceasta practica. Expertii te sfatuiesc sa folosesti un telefon cu parola daca esti adepta sext-ingului sau a apelurilor video cu tenta sexuala.

Tu obisnuiesti sa-i trimiti partenerului mesaje cu conotatii sexuale?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read