relatie_la_serviciu_10055000_45529900

Site-ul Busnessinsider.com a realizat un sondaj despre sexul la locul de muncă, iar rezultatele, centralizate în urma a 2.500 de răspunsuri, sunt surprinzătoare. Peste 84% dintre cei care au participat la studiu cred că relaţiile sexuale ar trebui să fie permise între colegii de birou, iar nouă din zece sunt pentru relaţiile amoroase între oamenii care lucrează pentru aceeaşi companie, însă nu au legătură directă.

Cu toate acestea, doar 35% dintre cei care au răspuns ar fi de acord cu relaţiile sexuale între manageri şi subordonaţi, iar doar 7% consideră că trebuie să anunţe departamentul de resurse umane în cazul în care se implică într-o relaţie cu cineva de la locul de muncă.

Mai mult de jumătate sunt de părere că sexul la serviciu este un lucru bun, dacă este gestionat cu profesionalism, în timp ce doar 36% cred că este o idee proastă. Nouă din zece au recunoscut că s-au simţit atraşi sexual de un coleg de muncă şi 64% susţin că au flirtat la serviciu. Jumătate dintre respondenţi au precizat că nu au ajuns să întreţină relaţii sexuale cu colegii doar pentru că lucrau împreună.

Doar 5% dintre cei care au răspuns sondajului şi-au dat demisia după ce au făcut sex sau au simţit tensiuni sexuale la locul de muncă, iar majoritatea cred că jumătate dintre oamenii care muncesc fac sex la serviciu. Jumătate dintre cei care au răspuns au declarat că au întreţinut relaţii amoroase cu un coleg de serviciu şi doar 13% au făcut sex cu şeful direct, în timp ce 35% au declarat că s-au implicat sexual cu subordonaţii.

Jumătate dintre respondenţi au făcut sex la birou, iar 70% dintre relaţii nu au fost serioase.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.