HomeRelatii & SexSarutul in functie de zodie

Sarutul in functie de zodie

Sarutul reprezinta o dovada de dragoste si pretuire, iar primul sarut este cel care ramane in memoria fiecarei persoane ca fiind inceputul unui nou drum in doi. Stilul de a saruta difera in functie de personalitate, iar daca iti doresti sa afli care este acesta in functie de semnul astrologic, iti prezentam cateva caracteristici ale sarutului in functie de zodie.

Astrologia face furori in ziua de azi, iar informatiile referitoare la trasaturile fiecarei zodii sunt la mare cautare pentru ca astfel poti descoperi mai multe despre tine sau despre persoanele apropiate. Daca tocmai ti-ai intalnit marea dragoste si vrei sa anticipezi cum va fi primul sarut, trebuie sa stii care sunt trasaturile sarutului in functie de zodie.

Sarutul in functie de zodia Berbecului

Berbecul este recunoscut ca avand una dintre cele mai puternice firi din intregul zodiac, fiind guvernat de planeta Marte. Persoanele nascute sub acest semn de foc sunt energice, pasionale si impulsive.


Sarutul Berbecului este caracterizat, de asemenea, prin pasiune si dorinta.

Sarutul in functie de zodia Taurului

Taurii sunt senzuali, fideli si pasionali. Nativii acestui semn de pamant guvernat de planeta dragostei, Venus, au simtul tactil si simtul olfactiv puternic dezvoltate, astfel incat este suficienta o atingere usoara sau un parfum seducator pentru a le trezi pasiunea.


Sarutul Taurului este delicat, senzual si prelung, asa cum va fi si relatia cu partenerul nascut sub acest semn.

Sarutul in functie de zodia Gemenilor

Gemenii sunt un semn de aer, guvernat de planeta Mercur. Caracterizati prin imprevizibilitate, energie, creativitate si avand reale abilitati de comunicare, celor nascuti in aceasta zodie le place sa isi impresioneze partenerul cu mici surprize. In acelasi timp, ei prefera sa li se sarute nu doar buzele, ci si obrajii si fruntea.

Sarutul Gemenilor este jucaus si fierbinte, intrerupt din cand in cand de cate o declaratie facuta in soapta.

Sarutul in functie de zodia Racului

Nativii zodiei Rac sunt niste romantici innascuti, guvernati de Luna. Cea mai importanta pentru ei este stabilitatea caminului. Acolo se simt in siguranta, mai ales pentru ca sunt sensibili si interiorizati din fire.

Sarutul  Racului este cald si delicat, cu atingeri usoare.

Sarutul in functie de zodia Leului

Leul este un semn astrologic de foc aflat sub protectia Soarelui. Nativii au o fire expansiva, plina de energie, sunt mandri si vor sa fie in permanenta in centrul atentiei.

Sarutul Leului nu poate fi altfel decat unul de neuitat prin pasiunea si delicatetea de care partenerii dau dovada. In acelasi timp, este un sarut sincer si indiferent de durata relatiei, exista siguranta ca Leul care te-a sarutat a facut acest gest din toata inima.

Sarutul in functie de zodia Fecioarei

Fecioarele sunt persoane organizate, perseverente, rabdatoare si critice. Semnul lor astrologic face parte din categoria celor de pamant si este guvernat de planeta Mercur.

Sarutul Fecioarei trebuie sa aiba neaparat loc intr-o atmosfera romantica si plina de rafinament si este presarat cu gesturi surprinzatoare, insa gandite indelung.

Sarutul in functie de zodia Balantei

Nativii din Balanta sunt creativi, sarmanti, sociabili si echilibrati. Acest semn astrologic de aer, protejat de planeta Venus, iubeste cu pasiune si cu daruire, fiind fidel in relatie.

Sarutul Balantei este patimas si romantic in acelasi timp, pentru ca partenerul patronat de acest semn al echilibrului i se dedica in totalitate persoanei iubite si isi face un scop din a-i satisface toate dorintele si nevoile.

Sarutul in functie de zodia Scorpionului

Scorpionii sunt guvernati de elementul apa si de planeta Pluton. Persoanele din aceasta zodie sunt fidele, pasionale si pun mare pret pe intimitate. Din aceasta cauza, pot deveni foarte geloase, daca nu li se acorda atentia despre care cred ca li se cuvine.


Sarutul Scorpionului emana dorinta si senzualitate, partenerul fiind intotdeauna sedus de erotismul sau.

Sarutul in functie de zodia Sagetatorului

Sagetatorul are o personalitate extravaganta, este aventurier, iubeste libertatea si este sociabil. Acest semn de foc, protejat de planeta Jupiter, este loial si sincer in relatie.


Sarutul Sagetatorului
este intotdeauna diferit, pentru ca partenerii guvernati de acest semn adora sa experimenteze in permanenta si se plictisesc repede de tehnicile de sarut folosite prea des.

Sarutul in functie de zodia Capricornului

Capricornii sunt practici, urmaresc cu orice pret sa ajunga sus pe scara sociala si capata cu greu incredere in ceilalti. Semn de pamant guvernat de planeta Saturn, Capricornul poate parea o persoana sobra si retinuta intr-o relatie.

Odata ce capata incredere in partener, isi deschide sufletul, iar sarutul Capricornului dovedeste capacitatea de a fi pasional si senzual, in ciuda aparentelor.

Sarutul in functie de zodia Varsatorului

Nativii zodiei Varsator sunt imprevizibili, plini de imaginatie si rebeli, asemeni elementelor sub a caror protectie se afla si anume apa si planeta Uranus. In relatie, sunt fideli si chiar daca exista neintelegeri, ei se vor intoarce intotdeauna la acelasi partener.


Sarutul Varsatorului este incontrolabil si surprinzator, presarat cu mici pauze in care ii place sa-si priveasca persoana iubita in ochi pentru a-i impartasi emotiile.

Sarutul in functie de zodia Pestilor

Apa si planeta Neptun, care guverneaza semnul Pestilor, ii fac pe acestia sa fie sensibili, timizi, visatori si capabili de sacrificiu pentru binele celorlalti.


Sarutul Pestilor este prelung, plin de daruire si semnifica, pentru nativii semnului, o contopire la nivel fizic si emotional.

Sarutul poate sa difere in functie de zodie, insa la final, acest gest are rolul de a pecetlui legatura care exista intre parteneri indiferent de semnul care ii guverneaza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read