08437137_PVI_0002_HOME

De cand pamantul, barbatii s-au chinuit sa inteleaga femeile. Dragii mei, nu o sa reusiti! Si asta nu pentru ca va cred inferiori, sau incapabili de intelegerea sexului feminim. NU! E pentru ca femeile nu stiu ce vor. Pentru ca ele au fost create atat de complicat, incat oricat vei face nu va fi de ajuns sau va fi prea mult.

Daca ii vei oferi prea multa afectiune, va fi prea multa si ea se va simti sufocata. Daca ii vei oferi prea putina, ea va crede ca nu o mai iubesti sau ceva s-a intamplat. Daca ii cumperi cadouri scumpe, va spune ca incerci sa o cumperi, iar daca nu ii vei cumpara, ea va intelege ca nu e destul de valoaroasa pentru tine incat sa merite. Intotdeauna e ceva! Dar iata cateva sfaturi sa fiti pe calea cea buna.

  1. Impresioneza-i prietenele!  Nu va puteti imagina cat de mult conteaza pentru ea daca “fetele” au o impresie buna despre iubitul ei.
  2. Cumapara-i flori! Desi par invechite in ziua de azi pentru multi dintre voi, orice femeie apreciaza florile.Nu e nevoie de un buchet imens si costisitor pentru a o impresiona.E suficient un buchet de lalele.O sa fie pe spate!
  3. Prezinta-i prietenii tai si fii afectuos cu ea cand ei sunt de fata. Pentru ea, asta inseamna ca tu te mandresti cu ea, ea va fii fericita si la randul tau tu vei fii cel mai fericit barbat.
  4. Sarut-o dimineata pe umar sau pe sold. Efectul acelui sarut asupra ei va fii cutremurator.
  5. Cand ea spune ca nu ai dreptate fa ca ea! Daca o contrazici va crede tot mai mult ca are dreptate, daca o lasi in pace o ora, va venii ea prima inapoi.

Nu va mai straduiti sa intelegeti femeia, straduiti-va sa o faceti fericita.O sa aveti mai mult de castigat si voi, si ele.Nu uitati…. femeile inteleg femeile si de cele mai multe ori nu se suporta!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.