HomeRelatii & SexPozitii sexuale pentru doua tipuri de orgasm in acelasi timp

Pozitii sexuale pentru doua tipuri de orgasm in acelasi timp

Orgasmul este dezideratul sexual al oricarei femei si poate, garantia unei partide de sex reusite. Si, pentru ca nu te multumesti cu putin sau, pentru ca vrei sa fii din ce in ce mai buna si mai ingenioasa in asternuturi, de ce sa nu te gandesti chiar la doua orgasme diferite in timpul aceleiasi partide de sex? Pe cat de imposibil ti-ar putea parea, pe atat de posibil este daca faci sex in pozitiile sexuale potrivite.

Care este secretul?

Poti ajunge la doua orgasme diferite in acelasi timp daca in timpul sexului te bucuri de doua stimulari diferite, in orice combinatie va place sau va permite pozitia sexuala aleasa – stimulare anala si vaginala/clitoridiana, stimulare vaginala si clitoridiana, stimularea punctului G si a clitorisului, stimularea zonelor erogene si a vaginului. Iata si pozitiile sexuale cu care poti incerca placerea dubla!

orgasm vaginal

Pozitia Impactului – orgasm vaginal si orgasmul atingerilor

Trebuie sa te asezi pe spate cu bazinul exact pe margine, iar el sa se aseze in genunchi in fata ta, ridicandu-ti picioarele pe umeri. Il poti lasa sa impuna ritmul tinandu-te de coapse, sau ii poti sugera intensitatea tragandu-l catre tine sau impingandu-l usor. De ce ai orgasm vaginal este usor de inteles, insa trebuie sa stii ca orgasmul atingerilor il simti atunci cand zonele erogene iti sunt intens stimulate. In pozitia Impact – gat, buze, sani, abdomen, solduri, coapse, clitoris. Si un plus de excitatie pentru ca va priviti direct.

Pozitia Dansului – orgasm vaginal si orgasm clitoridian

El se aseaza pe canapea /fotoliu sau scaun si se sprijina bine cu spatele de spatar. Tu te asezi in poala lui cu picioarele putin desfacute si cu mainile oriunde iti place incercand miscari sus-jos si circulare. Ca sa intensifice penetrarea, el poate sa isi ridice si coboare bazinul, sincronizandu-se cu tine. Orgasmul vaginal nu intarzie sa apara datorita penetrarii intense, iar de cel clitoridian te bucuri pentru ca el are mainile libere sa-ti stimuleze toata zona intima.

orgasm clitoridian

 

orgasm anal

Pozitia Bodyguardului – orgasm anal si clitoridian/vaginal

Un fel de pozitie Lingurita dar cu intensitatea pozitiei Doggystyle. Amandoi stati in picioare, tu cu spatele la el si picioarele putin flexate, ca si cum te-ai pregati sa te asezi pe ceva. Penetrarea poate fi anala sau vaginala, iar al doilea orgasm vaginal, clitoridian si de ce nu, chiar un orgasm al atingerilor, daca el alege sa alterneze stimularea sanilor, zonelor erogene si clitorisului. Daca vreti un plus de echilibru, puteti incerca aceasta pozitie langa un perete astfel incat sa te sprijini cu mainile.

Pozitia Arcul – orgasm clitoridian si orgasmul punctului G

Te intinzi pe spate cu fata in sus, te sprijini in umeri, departezi picioarele si ridici bazinul. Iti va fi mai usor daca stii deja cum se face podul, din timpul orelor de gimnastica. El se aseaza in fata ta si iti aduce un orgasm al punctului G daca nu te penetreaza total, dar si un orgasm clitoridian, pentru ca iti poate stimula foarte bine muntele Venus si clitorisul. Pentru un plus de confort, incercati pozitia doar pe pat (nu pe podea) si pune-ti o perna moale sub cap.

orgasm punctul G

Tu care crezi ca este cea mai intensa pozitie?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read