Pozitia “69″ si-a primit numele datorita faptului ca si partenerii, la fel ca cele doua cifre, stau in pozitii opuse. Cu alte cuvinte, “69″ inseamna satisfacerea simultana prin sex oral. Insa, adesea, placerea nu se reflecta in cazul ambilor parteneri.

Celebra pozitie “69″ reprezinta o senzatie erotica superma, in timp ce pentru altii aceasta are repercursiuni frustrante, deoarece multe persoane nu au o atentie distributiva si nu se pot concentra asupra placerii pe care o primesc si pe care o ofera.

Aceasta pozitie este populara printre tineri, insa nu are varsta. Poate fi incercata oricand, oriunde, in orice moment al vietii. In plus, poate condimenta viata sexuala si ajuta la cresterea libidoului.

Iata cateva modalitati prin care poti imbunatati aceasta experienta:

1. Barbatul sa faca sex oral femeii, in timp ce ea ii stimuleaza penisul cu mana. Astfel, placerea poate fi simultana si ea se poate concentra mai bine asupra placerii.

2. Ideea acestei pozitii este ca ambii sa se simta bine. Sexul oral va fi si mai placut daca zona genitala este acoperita cu ceva dulce, precum crema de ciocolata, frisca sau miere.

3. Penisul mai poate fi stimulat si cu ajutorul sanilor. In timp ce el face sex oral partenerei, aceasta se poate juca astfel. Barbatii adora asta!

4. Faceti sex oral de parca ati dansa. Puneti o muzica dinamica, dar erotica in acelasi timp si miscati-va trupurile pe ritmul muzicii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.