HomeRelatii & SexPoate nu e prea tarziu! Poate e prea devreme!

Poate nu e prea tarziu! Poate e prea devreme!

Poate tu nu stii, dar eu inca te iubesc! Poate nu ti-ai dat seama dar privirele alea pe furis nu erau din curiozitate ci erau din dorinta. Era dorinta mea ca privirele noastre sa se intalneasca din nou. Speram ca “clickul” acela o sa functioneze si de data asta.

Eu stiu ca noi suntem facuti unul pentru celalalt. Stiu ca noi nu am trecut prin atatea ca acum drumul nostru sa se desparta. Poate totusi este ceva bun si la sarbatoarea asta. Poate totusi este ziua cand o sa iti pui sufletul in palma si o sa ai curaj sa imi spui ca ma iubesti. Poate nu e prea tarziu..poate e prea devreme.Poate trebuie sa mai astept, sau poate chiar trebuie sa plec. Poate nu am spus la timp, sau poate chiar am spus prea mult. Poate e totul consumat sau poate e inca neinceput!

De cati “poate” mai e nevoie pana o sa pot sa spun ” fara indoiala”? Cate nopti mai trebuie sa treaca pana sa apari? Cat sa mai astept?

Am descoperit de curand o piesa in care versurile erau asa: “Daca ai numarul meu de telefon, de ce taci?” Asta te intreb si eu acum pe tine:-De ce taci?

 

“We click. There aren’t many people that you just “click” with, and when you find those people , you don’t just let them go”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read