HomeRelatii & SexPatru pozitii sexuale potrivite pentru zodia gemenilor

Patru pozitii sexuale potrivite pentru zodia gemenilor

Preferintele fiecaruia difera in functie de personalitatea sa. Aceasta din urma poate fi influentata de semnele zodiacale si de conjuncturile astrale existente atat in momentul nasterii, cat si pe parcursul vietii, in diferite momente cheie. Pozitiile sexuale in functie de zodie iti pot dezvalui mistere nebanuite ale pasiunii si dragostei. In ceea ce-i priveste pe gemeni, acestia sunt dominati de aer, care ii face sa fie dinamici si in permanenta dornici de noi experiente.

Aceste trasaturi se pot observa nu doar in viata de zi cu zi a gemenilor, ci si atunci cand vine vorba despre relatiile interpersonale si despre viata lor intima, astfel ca pozitiile sexuale in functie de zodia gemeni sunt in principal pozitii sexuale inventive, neobisnuite, care implica mai mult efort din partea celor doi parteneri.

Daca esti curioasa ce pozitii sexuale prefera gemenii, poti afla raspunsul in cele ce urmeaza.

1. Pozitia “maestrul coapselor”

Pentru ca gemenilor le plac pozitiile sezande, incearca “maestrul coapselor”. Pentru aceasta, partenerul trebuie sa stea intins pe spate, cu picioarele indoite si departate. Tu trebuie sa te sprijini cu mainile de genunchii lui, in timp ce realizezi miscari verticale.

2. Pozitia “calareata intoarsa”

Diferenta dintre “calareata intoarsa” si “maestrul coapselor” o reprezinta pozitia picioarelor barbatului. Asadar, pentru “calareata intoarsa” el trebuie sa tina picioarele intinse, in timp ce tu stai deasupra, usor aplecata si conduci toata miscarea.

Avantajul acestei pozitii il constituie posibilitatea partenerilor de a-si mangaia reciproc diverse parti erogene ale corpului, pentru a spori placerea.

3. Pozitii sexuale pentru zodia gemeni – “supernova”

Gemenii adora experientele noi, asa ca pozitia “supernova” este perfecta pentru ei. Desi necesita abilitati fizice demne de un adevarat atlet, placerea resimtita merita efortul.

Pentru pozitia “supernova” partenerul trebuie sa stea intins pe spate, cu picioarele pe pat si cu trunchiul suspendat, in apropierea picioarelor patului.

Toata miscarea depinde de tine – trebuie sa stai usor aplecata pe spate si sa te sprijini in maini.

 

4. Pozitia sezand pe scaun

Partenerul trebuie sa stea pe scaun, iar partenera se aseaza in poala lui. Ea trebuie sa coordoneze miscarea pe verticala, in timp ce isi mentine echilibrul cu ajutorul picioarelor, pe care se sprijina. Pentru mai mult confort, trunchiul poate sta usor aplecat in fata.

Pozitiile sexuale potrivite pentru zodia gemenilor trebuie sa aiba intotdeauna o parte experimentala, care sa aduca ceva nou in relatie. Comunicarea intre cei doi parteneri contribuie la mentinerea pasiunii in cuplu, daca acestia isi impartasesc fanteziile in momentele de intimitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read