HomeRelatii & SexOamenii vin in viata noastra cu un motiv!

Oamenii vin in viata noastra cu un motiv!

Oamenii-pana si cei nepotriviti pentru noi-vin in viata noastra pentru a ne invata o lectie pe care nu o putem singuri. Este in subconstientul nostru sa transformam totul intr-o drama pana sa realizam ca defapt a iesit ceva bun si din asta. Trebuie doar sa invetam sa luam loc in primul rand, sa tacem, sa ascultam si apoi sa fugim cat ne tin picioarele. Bine, pentru cei mai multi dintre ei aici e cel mai dificil: nu stim sa fugim la timp.

Trebuie sa stii si cat sa asculti. Ascultam pana invatam lectia, sau ascultam pana tragem concluzia gresita? Nu zic ca nu e bine sa incerci sa indrepti lucrurile, dar daca nu merge o data, de doua ori, pleaca. Ai vazut ce a fost de vazut, ai retinut ce trebuie.

Sunt o optimista convinsa si cred ca toate lucrurile se intampla cu un motiv. Cred de asemenea si ca toti oamenii din vietile noastre au o menire. Si desi ni se pare sfarsitul lumii cand lucrurile merg prost, cred ca era casino online  mai gresit daca mergeau bine. Este o vorba pe care toti o stiti “Cand viata iti da lamai, fa limonda”. Si da, stiu suntem toti plictisiti de ea, dar ar trebui sa citim printre randuri. Ar trebui sa invatam sa apreciem tot ce ni se da si sa stim ce sa cerem pentru noi. Ca sa stii ce vrei si ce iti place trebuie sa gusti si tot ce nu e bun. Asa ca:..”Fail again..Fail better! “

People—even the wrong ones—come into your life to teach you the lessons you can’t learn on your own. It is your job not to make a fuss about it. You just sit, listen, let their words bleed into your scalp, and get the hell out at the appropriate time.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read