dreamstime_xs_19658207_sex“Cifra destinului” poate spune multe despre tine si despre partenerul tau. Vrei sa afli daca va potriviti? Calculeaza-ti cifra destinului si pe cea a partenerului. Afla mai jos daca sunteti compatibili, potrivit specialistilor in numerologie.

Cifra destinului este suma cifrelor din data de nastere – redusa la o singura cifra. De exemplu – daca data nasterii este 1 ianuarie 1980 – numarul destinului va fi: 1+1+1+9+8+0=20 (2+0) = 2.

Cifra destinului 1

Cei mai potriviti parteneri pentru tine sunt cei cu cifra destinului 3 sau 5. Ei sunt destul de docili si dispusi sa-ti accepte atitudinile bossy. Numarul 3 este vesel si optimist si ignora de multe ori latura serioasa si constiincioasa a numarului 1. Pe de alta parte, numarul 5 este flexibil si aventuros si natura numarului 1 reprezinta pentru el o provocare ce-i da o energie debordanta.

O alta relatie posibila este cu numarul 6. De altfel, armoniosul numar 6 este compatibil cu mai toate cifrele destinului.

Relatia 1-1 este foarte pasionala, insa nu dureaza mult. Pasiunea se stinge la fel de repede cum a aparut.

O relatie 1-2 este mai mult platonica. O persoana cu cifra destinului 2 este blanda, sensibila, diplomata si poate completa numarul 1, insa mai mult ca partener de afaceri sau coleg la job, decat ca iubit(a).

Relatia 1-7 este productiva si inaltatoare, pana cand intervine o latura romantica.

Nu este recomandata o relatie amoroasa 1-8. Spirit antreprenorial, numarul 8 nu intra intr-o relatie in care nu gaseste o competitie.

Cifra destinului 2

Daca ai cifra destinului 2, poti avea o relatie armonioasa cu vizionarul 8 sau aristocraticul 9. Numarul 8, spirit antreprenorial, este compatibil cu firea hotarata a numarului 2, atat din punct de vedere romantic, cat si ca partener de afaceri. Numarul 6, iubitor si iertator, poate fi, de asemenea, un bun partener pentru posesorul cifrei destinului 2.

Desi, la inceputul relatiei poti crede ca numarele 4 sau 7 sunt potrivite, cu timpul te vei plictisi de natura lor serioasa si introvertita. Si combinatia 1-2 poate functiona, cateodata, cu conditia ca ambii parteneri sa accepte rolul celuilalt.

Dinamicul numar 5 poate fi o partida buna, pasionala si aventuroasa. Totusi, latura luii responsabila poate destabiliza vulnerabilul 2.

Nu este recomandata o relatie cu numarul 3. Numarul 2 este prea sensibil pentru a face fata lipsei de angajament a numarului 3.

Cifra destinului 3

Cele mai potrivite relatii pentru tine ar fi cu numarul 5 si numarul 7. Numarul 5 este aventuros si se adapteaza foarte usor fiecarei situatii. Nevoia ta de haos si de imprevizibil este satisfacuta pe deplin de jucausul si indraznetul numar 5. De asemenea, misticul si introvertitul numar 7 iti starneste dorinta unei relatii profunde.

Mai pot fi luate in considerare relatii cu autoritarul numar 8 sau cu dominatorul numar 1. Esti atras de puterea lor impresionanta. Si numarul 2 poate fi o partida buna. Intuitia lui il face sa-ti anticipeze toate dorintele si astfel relatia sa fie de lunga durata.

Ar trebui evitate relatiile cu numarul 4. Nu este deloc combatibil si intr-o relatie 3-4 nu veti reusi decat sa va scoateti reciproc in evidenta cele mai rele caracteristici. Numarul 6, cel mai armonios dintre toate, nu este compatibil cu numarul 3. Lipsa de angajament a numarului 3 il face sa dea inapoi. Tot catastrofica este si relatia 3-3.

Cifra destinului 4

Tanjesti dupa o relatie solida, de lunga durata. Nicio alta cifra a destinului nu are caracteristica aceasta dorinta profunda. Determinat si hotarat, numarul 1 ti se potriveste de minune. La fel si numarul 8 care este orientat spre rezultat. Ambii sunt organizati si disciplinati, singura diferenta este ca numarul 8 este mai vizionar si mai concentrat pe detalii. Combinatia 4-8 este perfecta atat din punct de vedere amoros, cat si ca business.

O alta combinatie buna este cea cu numarul 6, familist convins, care isi doreste multi copii. O relatie posibila si echilibrata ar putea fi intre 4 si 7, spiritul provocator al numarului 7 fiind o sursa de admiratie pentru numarul 4, tot timpul infipt cu picioarele in pamant.

Nu sunt recomandate relatii cu aventurosul numar 5 si imprevizibilul numar 3.

Cifra destinului 5

Desi esti loial si devotat, simti mereu nevoia de schimbare. Cauti un partener care nu este nici previzibil, nici prea posesiv. Poti incerca relatii cu indraznetul numar 1 sau cu jucausul numar 3. Numarul 6 poate fi, de asemenea, o partida buna. Iertator si cu un spirit mare de sacrificiu, numarul 6 poate trece cu vederea escapadele tale. Cel mai potrivit dintre toate pare insa numarul 7. Dinamicul si nerabdatorul numar 5 face casa buna cu introvertitul numar 7, echilibrandu-se reciproc.

Daca celelalte combinatii de numere identice nu sunt deloc binevenite, combinatia 5-5 este perfecta. Ambii partener reusesc sa-si inteleaga reciproc independenta, nevoia de aventura, stilul de viata. Totusi, este o relatie in care ambii pareteneri isi pot pune viata in pericol din cauza abuzurilor: alcool, sex, mancare si alte vicii.

Desi pare o partida buna, numarul 4 se va dovedi un partener prea plictisitor pentru tine, iar natura ta neglijenta il va ofensa. Nu ti se potrivesc nici numarul 8 si nici numarul 9, care nu vor intelege nevoia ta de a incerca de fiecare data ceva nou.

Cifra destinului 6

Poti avea relatii armonioase si de durata cu aproape toate numerele. Dorinta ta de sacrificiu ofera un salas sigur pentru oricine. Esti iubitor si dragostos si toata lumea te poate considera partenerul perfect. Insa cel mai potrivit dintre toti pentru tine pare numarul 2, sensibil si ascultator, ghidat de inima. Urmeaza, constiinciosul numarul 9, puternicul si autoritarul numar 8 si eroicul numar 1. Mai poti incerca o relatie si cu exoticul numar 5.

Insa cea mai rea dintre combinatii este cea cu iresponsabilul numar 3.

Cifra destinului 7

Dintre toate numerele, tu ai cele mai mici sanse sa te casatoresti si sa ramai casatorit. Esti foarte critic si pretentios, iar asteptarile tale sunt greu de indeplinit. Asta nu este chiar atat de rau pentru tine, intrucat esti capabil sa-ti organizezi viata si fara sa depinzi de vreo relatie romantica, pe termen lung. Daca e sa te casatoresti, o vei face mai tarziu, cand vei avea suficienta maturitate si intelepciune. Cel mai potrivit dintre toate pare numarul 3, precum si numarul 5. Alaturi de oricare dintre aceste numere vei putea sa te ridici spiritual si intelectual, sa extinzi granitele imaginatiei la cote ce depasesc rationalul.

Numarul 2 il consideri prea superficial, iar numarul 1 prea dominator, in timp ce numarul 8 ti se pare mult prea materialist pentru gustul tau. Cea mai proasta alegere poate fi numarul 9. Este prea rece si prea distant chiar si pentru un introvertit ca tine.

Cifra destinului 8

Iti place sa conduci si esti in cautarea unui partener pe care sa-l poti manipula usor. Numarul 2 si numarul 6 par a fi alegerile perfecte. Algerile tale sunt destul de limitate intrucat insisti sa “porti pantaloni”. Si numarul 4 pare a fi potrivit pentru tine. Ambele numere sunt cu picioarele pe pamant, practice, disciplinate, orientate spre rezultate, tipicare. Desi si o relatie amoroasa este destul de fructuoasa, cea mai buna relatie este, totusi una de afaceri. Daca numarul 8 are viziune de ansamblu, numarul 4 este atras de detalii.

Numarul 7 te considera prea materialist si nu prea are cuvinte de lauda la adresa ta. Totusi, pornind de la ideea ca opusii se atrag, ai putea incerca. Poti avea o relatie cu numarul 1, insa va fi una cu scantei si va veti certa la fiecare pas. Evita iubitorul de eventuri – numarul 5, precum si iresponsabilul numar 3.

Cifra destinului 9

Esti secretos si distant. Nu prea iti place sa te vada lumea dezbracat, vulnerabil. Poti fi un prieten loial, insa iti este frica sa-ti dezvalui cele mai ascunse vise si dorinte. Intri in relatii ca un om care nu stie inoate in piscina, incet, si gata oricand sa iasa.

Cu toate acestea, multe numere sunt compatibilc cu tine: intuitivul si sensibil numar 2, protectorul si iubitorul numar 6, exuberantul numar 3.

O alta relatie posibila ar putea fi intre “capete”: 1 si 9, atrase fizic unu de celalalt. Desi nu ar face o pereche buna in alte domenii, din punct de vedere sexual poate fi o relatie fierbinte.

Evita, insa, ratacitorul numar 5 si pretentiosul numar 7.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.