HomeRelatii & SexNe retraim liceul toata viata?

Ne retraim liceul toata viata?

Nu stiu daca sunt doar eu, dar mi se pare ca ne retraim liceul “all over again”.Nu vi se pare si voua ca si in viata reala, viata de la maturitare sa ii zicem e la fel?

Traim intr-o lume impartita in categorii. La fel ca in liceu, cei bataiosi le vor fura mereu celor mai slabi pranzul. Adica seful tot timpul iti va taia ceva din banii de la salar. Fetele populare vor fii intotdeauna mai inconjurate de oamenii decat celelalte, doar acum nu se mai intampla totul in curtea scolii ci in cluburi. Fata pe care o invidiezi va sfarsii tot timpul cu baiatul care iti place, iar cea de care toata lumea radea va ajunge sefa ta.

Mie mi se pare ca se aplica aceleasi reguli, doar ca acum nu mai sunt parintii aproape sa iti spuna ce e bine si ce e rau. Inca nu m-am decis daca asta e benefic sau nu. Nu stiu care sunt avantajele si dezavantajele in viata, cred ca depind de la o persoana la alta. Dar haideti sa va spun ceea ce stiu:

Ceea ce esti in liceu vei fii pentru tot restul vietii. Bineinteles cu mici exceptii. Doar stim cu toti ca nu este padure fara uscaturi! :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read