orgasm_77173300

O femeie din Olanda, care avea şase orgasme pe zi din cauza piciorului stâng, a fost tratată, după ce medicii i-au blocat un nerv. Astfel, ea se bucură de o viaţă normală şi nu mai atinge climaxul ori de câte ori aplică presiune pentru mai mult de trei secunde pe talpa piciorului stâng.

Cunoscută drept Doamna A, olandeza de 55 de ani avea şi şase orgasme pe zi din cauza unei condiţii bizare care era activată de  apăsarea tălpii stângi. Astfel, atunci când călca greşit, ea se simţea în al nouălea cer. Cu toate acestea, medicii au reuşit să o ajute după o mică operaţie, potrivit Mirror.

Sindromul orgasmului de picior“, este o boală foarte rară, fiind cunoscut doar un singur caz. Astfel, bătrâna simţea aceeaşi excitare ca atunci când făcea sex cu soţul ei în momentul în care mergea sau chiar atunci când stătea nemişcată. Potrivit doctorilor, timp de 18 luni, femeia a trăit un adevărat calvar, având orgasme atunci când se aştepta mai puţin.

După mai multe cercetări, s-a descoperit că după doar trei secunde de apăsare a piciorului, femeie atingea climaxul. Astfel, doctorii au ajuns la concluzia că este vorba de nervul sciatic din piciorul ei care a fost deteriorat, blocând semnalele trimise de picior, dar nu şi pe cele trimise de vagin. Medicii au oprit şirul de orgasme spontane după ce au blocat nervul.

Era foarte evident şi era acompaniat de mişcări ale ochilor, creştearea intensităţii respiraţiei şi contractările caracteristice ale muşchilor din coapse şi şolduri. După fiecare orgasm, doamna A era obosită şi trebuia să se odihnească pentru câteva minute“, au spus doctorii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.