HomeRelatii & SexLanga tine vreau sa ma trezesc!

Langa tine vreau sa ma trezesc!

10009597_552974844816907_1399571734_n

Cred ca te-am iubit prea mult. Si mai cred ca am facut bine. Cred ca noi ne potrivim perfect tocmai pentru ca nu ne potrivim deloc. Nu avem nimic in comun si totusi parca ma cunosti mai bine ca oricine.

Nu stiu cum am ajuns in situatia asta. Nu stiu cum am ajuns sa te iubesc atat si mai ales de ce. Sunt convinsa ca tu nu poti sa intelegi iubirea asta a mea, pana la urma nascuta din nimic. Mai stiu si ca sunt sufocanta uneori si ca ma indragostesc repede. Poate asta te face sa crezi ca eu asa iubesc pe toata lumea. Te gandesti ca asa cum ii spun prietenei mele “Te iubesc” doar pentru ca mergem in clubul care imi place mie, iti spun si tie. Dar vrea sa lamurim niste lucruri.

Sunt multe feluri de persoane in viata fiecaruia si mai multe feluri de iubiri. Iti iubesti parintii intr-un fel, prietenii in altul . Dar cand vine vorba de tine, parca intreaga lume se opreste pentru noi. Sau cel putine se oprea..

Ce trebuie sa mai intelegi tu este ca sunt persoane cu care dorm, dar tu esti cel langa care vreau sa ma trezesc. Sunt persoane cu care iau cina, dar cu tine vreau sa fie micul dejun in pat. Sunt oamenii cu care ma distrez in club, dar cu tine vreau sa incrucisez paharul de sampanie.

Don’t you let me down! :)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read