HomeRelatii & SexInvata sa-ti decodifici visele erotice

Invata sa-ti decodifici visele erotice

57300819

Visele erotice tind sa traduca fie dorinte sexuale ascunse, fie probleme de natura erotica pe care alegem  sa le reprimam. Iata 5 vise frecvente ale femeilor si interpretarea lor.

Scenariul erotic cu un strain

Daca te visezi alaturi de alt barbat, in loc de partenerul tau de cuplu, nu inseamna ca, in subconstient, ai dori sa il inseli sau sa experimentezi ceva nou. Este posibil sa ai anumite probleme in relatie pe care ai ales sa le tii sub tacere. Comunicarea este cea mai buna solutie pentru o legatura amoroasa corecta si satisfacatoare.

Sex cu seful sau un coleg de birou

Sexul care implica decorul office in care iti desfasori viata profesionala poate ascunde dorinta ta de a te afirma sau de a beneficia de mai multa autoritate la locul de munca. Acest scenariu este valabil, in special, daca include seful sau o persoana superioara ca si functie. Daca ai avut un vis erotic al carui protagonist a fost un coleg de serviciu de care nu te simti atrasa, cel mai probabil are o calitate pe care o apreciezi si prin care ai vrea sa te remarci si tu in cariera.

Sex cu fostul

Daca visezi o partida pasionala alaturi de fostul iubit, este probabil sa incerci sa rezolvi problemele emotionale de atunci la un nivel subconstient. Daca esti implicata intr-o noua relatie, sunt sanse ca visele erotice legate de fostul partener sa indice instalarea rutinei in viata de cuplu actuala.

Sexul interzis

Nu este vorba despre scenariile de sex indraznete, ci despre actul sexual alaturi de o persoana pe care o considera interzisa. Ai avut un vis erotic al carui protagonist era cel mai bun amic al iubitului tau sau sotul prietenei tale? Psihologii afirma ca acesta are, cel mai probabil, anumite calitati pe care ai vrea sa le regasesti si in comportamentului partenerului tau. Initiaza o conversatie cu iubitul tau si vorbeste-i despre defectele sale, care te deranjeaza sau va afecteaza relatia.

Sex cu o persoana de acelasi sex

Ai avut un vis erotic in care iti explorai sexualitatea alaturi de o femeie? Acest lucru tradeaza incredere deosebita in aspectul tau fizic. Visul este mai comun in timpul sarcinii, cand te simti ultra-feminina si ai nevoie de un anumit tip de tandrete.

Nu trebuie sa iei intotdeauna in serios scenariul erotic al unui vis. Acesta tradeaza, cel mai adesea, ceva ce iti lipseste in viata sau care te caracterizeaza pe deplin, dar de care nu esti constienta.

Tu cum iti explici visele erotice pe care le ai?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read