HomeRelatii & SexIndicii ca isi doreste o relatie serioasa cu tine

Indicii ca isi doreste o relatie serioasa cu tine

La inceputul relatiei este destul de greu sa-ti dai seama de intentiile iubitului tau. Nu-l cunosti indeajuns de bine si nici nu stii cu exactitate care sunt planurile lui. Iti pui o mie de intrebari si vrei sa stii ce isi doreste de la tine, insa e prea devreme sa aduci acest subiect in discutie si sa-l intrebi ce ganduri are in ceea ce te priveste. Tu stii ca esti in cautare de o relatie serioasa si nu vrei sa-ti pierzi timpul daca iubitul tau nu e pe aceeasi lungime de unda.

56528791

Iata cateva indicii care te ajuta sa-ti dai seama daca el isi doreste o relatie serioasa sau pur si simplu doar ceva de moment.

1. Conversatia

Isi doreste sa afle cat mai multe lucruri despre tine sau vorbeste mai mult despre el? Conversatia dintre voi ofera indicii importante ca sa poti stabili care ii sunt intentiile. Daca la inceput ea lipseste cu desavarsire, este un semn clar ca el nu are ganduri prea serioase. In momentul in care te place cu adevarat si isi va dori ceva serios cu tine, atunci va incerca sa afle cat mai multe lucruri. Va dori sa stie despre hobby-urile tale, aspiratiile, tot ce face parte din viata ta si te va asculta mereu cu interes cand ai de povestit ceva. In schimb, daca iubitul tau vorbeste doar despre el si iti da impresia ca nu prea te asculta cand ii povestesti ceva, atunci cel mai probabil ca nu il intereseaza o relatie serioasa cu tine.

2. Iti face loc in viata lui

Nu e cazul sa-ti prezinte parintii de la primele intalniri, insa daca isi doreste o relatie serioasa cu tine, va incepe sa te integreze din ce in ce mai mult in viata lui. Vei simti ca-i face placere sa petreaca timpul cu tine, ca este fericit in compania ta si ca va completati. O sa-ti faca cunostinta cu prietenii lui, mai apoi cu parintii si va aduce in discutie planuri de viitor. Daca evita sa vorbeasca despre viitor folosind cuvantul NOI si foloseste doar EU, este clar ca nu are ganduri serioase cu tine si nu simte ca vrea sa-si asume nici o responsabilitate, cu atat mai mult sa-ti promita ceva.

3. Stii ce simte fata de tine

Intr-adevar, barbatii nu isi exprima sentimentele in acelasi mod in care femeile fac acest lucru. Insa daca a trecut mult timp de cand sunteti impreuna si el inca nu ti-a vorbit despre ce simte pentru tine, nici nu ti-a dat de inteles, cel mai probabil nu vrea sa se implice si nu isi doreste o relatie serioasa. Cand un barbat te iubeste, simti lucrul asta, chiar daca el nu o spune. Daca tu nu stii ce simte pentru tine si esti confuza si nesigura, inseamna ca este cazul sa-ti pui un semn de intrebare legat de seriozitatea relatiei dintre voi.

4. Te respecta

Respectul este fundamental intr-o relatie serioasa. Daca asta este ce-si doreste de la tine, atunci se comporta ca atare si iti da semnale ca esti importanta in viata lui. Asta inseamna ca incearca sa-si tina promisiunile si sa se tina de cuvant, ca nu te pune in situatii jenante si ca te pretuieste. Vei simti ca poti sa te bazezi oricand pe el daca ai nevoie si ca este un barbat serios.

5. Nu primeaza discutiile despre sex

Daca iubitul tau vorbeste mai mereu despre sex, iar la inceputul relatiei simti ca nu-i sta gandul la nimic altceva, atunci cel mai probabil esti doar o aventura pentru el sau doar o partenera cu care vrea sa-si satisfaca constant anumite nevoi. Discutiile despre sex sunt normale, dar nu atunci cand sexul este subiectul cel mai important sau chiar singurul subiect. Daca el te vede ca pe o partenera de viitor, atunci va dori sa descopere cum e viata ta, si nu doar cum este patul tau.

Cand vine vorba de relatii, bineinteles, totul este relativ. Fiecare relatie este diferita si de multe ori aparentele insala. Nu exista o regula de succes si de asemenea, nimic nu iti poate asigura durabilitatea relatiei. Daca tu vrei o relatie serioasa si nu stii inca ce vrea el, cel mai important este sa-ti asculti instinctul, sa mergi pe ceea ce-ti spune inima si sa-ti faci clare intentiile. Atunci cand iti doresti o relatie serioasa e important sa te comporti ca atare. Daca comportamentul tau indica opusul, atunci nu te intreba de ce te considera doar o aventura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read