HomeRelatii & SexIata de ce urasc unele femei sa faca sex oral bărbatilor

Iata de ce urasc unele femei sa faca sex oral bărbatilor

Umilința, gustul penisului, îngenuncherea în fața bărbatului, sunt doar trei motive pentru care femeile urăsc să facă sex oral partenerilor.

oral-sex

Nu toate femeile fac sex oral bărbaților, iar cele care fac nu recunosc acest lucru, fie din rușine, fie din prea multă mândrie.

Unele dintre femei consideră că a face sex oral unui bărbat reprezintă o umilință maximă întrucât trebuie să îngenuncheze în fața acestuia, și astfel egalitatea între parteneri dispare iar bărbatul își etalează supremația și superioritatea față de sexul slab.

Un alt motiv de refuz al sexului oral este gustul penisului. Unele femei spun că nu le place gustul organului sexual. Însă această problemă se poate rezolva printr-o igienă impecabilă a bărbatului cât și mici trucuri aromate.

Este de ajuns ca bărbatul să miroasă frumos, să se parfumeze, iar femeia să țină în gură o bomboană mentolată, iar problema cu gustul penisului, este rezolvată.

Un alt motiv de refuz al sexului oral este stângăcia. Multe femei habar nu au ce să facă odată ajunse “acolo jos”. Multe din ele sunt rușinate de stângăcia lor și preferă să renunțe cu totul la ideea de sex oral de frică să nu rănească organul sexual al bărbatului.

Însă femeile trebuie să știe că sexul oral are avantajele lui și este chiar în beneficiul lor să-l practice frecvent. Pe lângă plăcerea sexuală pe care le-o poate provoca, atât lor cât și bărbaților, sexul oral are efect benefic asupra danturii. Sperma întărește, albește și combate cariile, datorită mineralelor pe care le conține, precum zincul și calciul.

Pentru că efectele benefice ale sexului oral sunt recunoscute de specialiști, în lume se organizează chiar și cursuri de sexologie unde femeile învață cum să facă sex oral ca la carte, bărbaților.

În iunie 2013, femeile din Republica Moldova au avut șansa să participe la astfel de cursuri de sex oral. Unde au învățat cum să își satisfacă bărbații.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read