indragostiti

Nu incerca sa incepi viata sexuala fara o metoda contraceptiva sanatoasa si ia in calcul sfaturile unor medici. relateaza www.ele.ro.

Orce metoda sanatoasa poate sa te ajute sa ai o noapte perfecta alaturi de persoana dorita, fara a ramane insarcinata, si de care scapi de aceasta grija.

Femeile se decid sa tina sub control nasterile dintr-o multime considerente, incepand cu starea financiara nu foarte potrivita si terminand cu religia.

Prezervativul si buretele contraceptiv pot fi cumparate de orce tanar si de care este de ajutor inclusiv in preventia impotriva bolilor cu transmitere sexuala (prezervativul feminin si buretele reduc riscul, pe cand prezervativul masculin previne acest risc).

Metoda naturala care este sanatoasa:

Aceasta optiune este folosita in cazul in care organismul tau nu reactioneaza prea bine la alte metode de contraceptie. Pentru a folosi aceasta forma de protectie, trebuie sa iti monitorizezi corpul si sa stii cand esti la ovulatie.

Contactul sexual trebuie evitat in acele zile. Metoda calendarului sau cea a temperaturii bazale sunt unele din aceste metode.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.