greseli-relatie-506x759_tExistă anumite lucruri pe care le faci într-o relaţie, de multe ori fără să-ţi dai seama, dar care pot afecta relaţia în mod negativ. Este important să îţi dai mereu seama de greşelile pe care le faci şi să încerci să nu fi abdurd/(ă).

1. Îl/(O) critici mai mult decât îl/(o) lauzi

Atât timp cât ai motive să-ți lauzi partenerul, nu ezita să faci acest lucru. Îi vei da și mai multă încredere în el, iar ca răsplată, îți va oferi o relație plină de dragoste și armonie. Dacă iubitul/ta nu îţi dă motive să îl/o lauzi, nu face asta doar de dragul de a face să se simtă bine.

2. Aştepţi să fie frumuseţea pământului

Nu există bărbaţi sau femei perfecte. Aşa că nu mai visa la prinţi/prinţese. Bucură-te de de el/ea aşa cum este.

3. Îi reproşezi mereu greşelile din trecut

Orice persoană are un trecut personal, înainte să înceapă realţia cu tine. Aşa că nu-ţi mai face rău gândindu-te la trecutul lui/ei.

4. Eşti egoist/(ă)

Egoismul este exclus într-o relaţie fericită. dacă vrei ca lucrurile să se desfăşoare frumos, lasă de la tine şi nu fi egoist(ă), pentru că, dacă, niciunul nu lasă unul de la altul, nu se va ajunge la niciun comun acord.

5. Te laşi influenţat(ă) de ceilalţi

Chiar şi cel mai apropiat prieten nu are de ce să se implice în relaţia voastră. Voi ştiţi cel mai bine ce se întâmplă între voi. Dacă există conflicte şi neînţelegeri încearcă să le rezolvi cu el/ea, găsiţi soluţiile împreună.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.