1079954_434877193293340_659862902_n

Barbatii de azi! Probabil, o sa generalizez insa cred si sper ca mai exista cei care stiu sa se indragosteasca, sa iubeasca, sa-ti aduca flori doar pentru ca e azi si doar pentru ca zambetul ala care l-a cucerit, e azi, doar al lui. Dar acum, nu vorbim despre ei, ei cei la care visam toate, vorbim despre cei pe care ii intalnim toate.”Macho manu-ul” din club, cel de pe terasa care isi ridica privirea din ochelari “fake Armani” cand trece una “buna”, cel care iti zice :- Bem un shot si apoi mergem acasa? Sau hai mai bine sa bem doua si hai sa fie “Stroh” sa fim siguri ca nu mai stii cine esti, nu ma stii cine sunt si ne facem de cap.

Pe ea, tate mari, cur bombat, picioarele pana-n gat si capul gol, o cumperi cu un suc si o tura cu masina ”de fite” , o duci acasa, ii promiti ca o suni a doua zi si apoi incepi de la capat ca doar e numai vineri. Ea, femeia fatala de mai sus, a doua zi se intalneste cu fetele (de obicei au aceleasi atuuri si umbla in haita), le spune cum toti sunt la fel, toti niste porci si cum ca ea, “nevinovata” nu o sa se mai indragosteasca niciodata.

Da! Barbatii sunt porci si femeile sunt curve, dar cum spunea stimabilul Octavian Paler: “NU BARBATII SUNT DE VINA PENTRU DEREGLARILE DRAGOSTEI CI SPERANTELE PE CARE NI LE-AM PUS NOI, FEMEILE, IN EI!”

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.