HomeRelatii & SexEnjoy little things! :)

Enjoy little things! :)

enjoy little thingsNu e perfecta dar e perfecta pentru el! Nu se cunosc de o viata, dar se cunosc parca s-ar fii nascut impreuna si ar fii petrecut trei vieti unul cu celalalt.

Mana ei se potriveste perfect in mana lui iar pistruii de pe obraji pe care ea ii uraste atat de mult au cu totul alt sens pentru el. Ei, niciodata nu i-a placut gropita din obraz atunci cand zambeste, dar el s-a indragostit vazand-o zambind. Coapsele si gropita de la sfarsitul coloanei pe care ea le priveste in oglinda si incearca sa le ascunda … pentru el sunt atat de valoroase.

Stie ca ea nu poate sa doarma fara o ceasca de ceai, si ca poate asta e motivul pentru care vorbeste in somn. Secretele le pastreaza pentru el si o tachineaza doar pentru a vedea cat e de frumoasa cand se supara.

Niciodata nu vrea sa vada cat de mult cantareste iar momentul in care el o surprinde inghesuindu-se in blugi e ceea ce le face viata frumoasa.

Ea nu se va iubi niciodata macar pe jumatate cat o iubeste el, va incerca mereu sa fie mai buna pentru el. At the end: What is life if not a million of little things!? :)

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read