HomeHoroscopEnergia sexuală în funcţie de zodie

Energia sexuală în funcţie de zodie

Berbecul îşi epuizează toată energia sexuală în tinereţe. În timp Capricornul devine tot mai bun la pat pe măsură ce trece timpul. Vezi cum se schimbă şi celelalte zodii odată cu vârsta!

Berbec

Berbecul atinge maturitatea sexuală la o vârstă destul de fragedă, aşa că experimentează totul destul de devreme. Până la 30 de ani, sexul deja nu mai are secrete pentru el. Până la 40 de ani, poate să rămână fără energie sexuală, dacă nu se străduieşte să şi-o păstreze. Pentru asta, bărbatul Berbec trebuie să rămână activ din punct de vedere fizic indiferent de vârstă şi să fie mereu atras prin tot felul de noutăţi.

Taur

Este un bărbat senzual, care se bucură intens de plăcerile vieţii, iar sexul este una din ele. Are un caracter destul de statornic şi nu se schimbă prea mult de-a lungul vieţii nici pe plan sexual, nici pe alte planuri. Pentru el este important aspectul fizic, deci ca să-şi menţină interesul pentru sex va trebui să se îngrijească de corpul lui, aşa cum partenera va trebui să rămână mereu frumoasă şi să-l atragă cu un corp frumos.

Gemeni

Nativii acestei zodii sunt veşnic tineri, iar bărbaţii pot rămâne virili până la sfârşitul vieţii dacă nu îşi consumă prea repede energia sexuală. Ca să-şi păstreze interesul pentru sex au nevoie de varietate, schimbare, noutăţi. Asta nu înseamnă neapărat că trebuie să încerci cu el sexul în trei sau alte scenarii care, poate, îţi par forţate. Dar este indicat să-i propui mereu ceva nou – chiar şi o schimbare de decot îi este de ajuns ca să se simtă împlinit sexual.

Rac

Indiferent de vârstă, sexualitatea lui este strânsă legată de încrederea în sine. Dacă e sigur pe el, pe parteneră şi pe relaţie poate să aibă o viaţă sexuală foarte bună la orice vârstă. Îi place rutina şi îşi apreciază mult partenera, aşa că pentru el o partidă de sex bună este cu o persoană pe care o cunoaşte bine şi într-un mediu familiar. Sentimentele vor fi mereu mai importate pentru el decât sexul. Poate să atingă apogeul sexual şi la 20, şi la 50 de ani, importantă este relaţia pe care o are.

Leu

Interesul lui pentru sex se manifestă la o vârstă fragedă, dar nu se satură de el niciodată. Apetitul lui sexual rămâne destul de constant de-a lungul vieţii şi performanţele sunt la fel de bune la 20 de ani, ca şi la 50. Ca să-şi păstreze interesul pentru sex trebuie doar să fie relaxat, fericit şi mulţumit de viaţa lui. Distracţia, sportul, petrecerile, excursiile îi stimulează apetitul sexual şi îl ajută să se simtă în centrula tenţiei, aşa cum se simte el cel mai bine.

Fecioară

De-a lungul vieţii, apetitul lui sexual se tot schimbă. Ba îl interesează foarte tare, ba nu-l mai atrage sexul. În sinea lui, are o sexualitate puternică, are tot felul de fantezii şi gânduri însă poate să treacă o viaţă până să le pună în practică. Performanţele lui sunt legate foarte mult de starea relaţiei. Dacă se simte sigur pe el, poate să fie în formă maximă până la sfârşitul vieţii, iar dacă nu o să aibă probleme chiar şi la prima tinereţe.

Balanţă

Dacă reuşeşte să păstreze un anumit echilibru în viaţa lui sexuală se poate bucura de partide reuşite până la adânci bătrâneţi. Este puternic, încrezător şi plin de energie, aşa că nu are nevoie de nimic şi de nimeni ca să fie în formă maximă. Trebuie doar să nu facă excese. Iar ocaziile de a face excese nu vor lipsi niciodată pentru că nu duce lipsă de propuneri indecente şi se va găsi în postura de a decide dacă să accepte sau nu o provocare. Ca parteneră a lui, trebuie să-l aduci mereu pe calea cea dreaptă.

Scorpion

Cu o sexualitate debordantă, Scorpionul are tendinţa să se epuizeze încă din tinereţe, deşi psihic rămâne la fel de atras de sex la orice vârstă. Dacă nu face excese, este zodia cu cea mai împlinită viaţă sexuală, iar dorinţa va rămâne la fel de mare până la bătrâneţe. Ba mai mult, pe măsură ce înaintează în vârstă devine tot mai experimentat, mai răbdător cu partenera şi mai priceput în a o satisface, atsfel că perioada lui cea mai bună poate să fie după 45 de ani.

Sagetator

Viaţa lui sexuală nu este prea constantă. Are perioade şi perioade, gusturi care dispar şi revin, plăceri care se contrazic reciproc. Lucrurile care nu îi plac la 20 de ani, s-ar putea să îi placă la 30 şi să îi displacă iar la 40. În tinereţe este prea nehotărât, dar după 30 de ani începe să se cunoască pe sine şi capătă răbdarea de a înţelege femeia de lângă el. Problema este că pe măsură ce îmbătrâneşte îşi cam pierde abilităţile, fizic vorbind, ceea ce îi cam taie cheful de sex.

Capricorn

Preferă moderaţia pe toate planurile, inclusiv pe cel sexual. Nu are un apetit sexual foarte pronunţat, nici măcar în tinereţe, fiind greu de stimulat. Totuşi, odată ce ai găsit secretul care îl “aprinde”, se va dovedi un bărbat puternic şi rezistent care nu te va dezamăgi în pat. Poate fiindcă este atât de moderat, îşi păstrează energia sexuală până la adânci bătrâneţi. Şi pentru că se simte cel mai bine lângă o parteneră pe care o cunoaşte, devine tot mai senzual pe măsură ce relaţia înaintează. Caprocornii căsătoriţi de peste 40 de ani au vieţi sexuale mai mult decât împlinite.

Vărsător

Este interesat de sex mai mult la nivel mental şi filosofic – preferă să discute despre ele mai degrabă decât să-l practice, dar asta mai ales în prima tinereţe, când este neliniştit şi are mereu ceva de spus. Pe măsură ce trece timpul, devine mai aşezat şi plăcerile vieţii încep să îl tenteze mai mult. Odată ce descoperă cu adevărat sexul, începe să fie atras de schimbare şi experimente felurite, unele chiar foarte exotice. O parteneră bună trebuie să fie gata pentru asta, chiar şi la o vârstă când credea că a terminat-o cu senzualitatea.

Peşti

Este o zodie schimbătoare în toate privinţele. Un singur lucru rămâne constant în viaţa lui sexuală, acela că emoţiile şi sentimentele sunt mai importante decât actul sexual în sine. Apogeul sexual îl poate atinge la orice vârstă, important este să întâlnească acea persoană cu care să fie compatibil pe plan mental şi fizic. De asemenea importante sunt locul şi momentul. Nu poate să aibă performaţe bune decât dacă se simte în siguranţă şi nu este grăbit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read