HomeRelatii & SexEjacularea la femei: mit sau realitate?

Ejacularea la femei: mit sau realitate?

Ejacularea femininaCu siguranta le-ai auzit pe prietenele tale vorbind pe seama acestui subiect, laudandu-si partenerii de viata pentru clipele de placere maxima aduse. Totusi, daca tie nu ti s-a intamplat inca, asta nu inseamna ca trebuie sa ramai sceptica.

Si femeile ejaculeaza

Cand vine vorba de ejaculare la femei, exista multe pareri contradictorii. Si totusi, nu este un mit. Si femeile pot ejacula. Ceea ce accentueaza aura de mister este probabilitatea intamplarii.

Ejacularea feminina nu apare oricum, depinde foarte mult de calitatile parternerului tau, de cat de bine se misca in pat, cum te atinge in zona pelviana, astfel incat sa-ti gaseasca faimosul punct G. Totusi, daca reuseste sa te aduca pe culmile placerii, ai putea avea noroc. Abia atunci, cand se ajunge la orgasm, din vulva tasneste un lichid, numai atunci se poate spune ca ai inteles ce inseamna ejacularea feminina, si te poti considera o norocoasa.

Iarasi, in acest context s-au lansat multe pareri gresite. Nu orice femeie ejaculeaza in momentul in care atinge orgasmul.

Nu toate femeile ejaculeaza

Din pacate, nu toate femeile se pot lauda ca au cunoscut placerea maxima, ca au ejaculat. In timp ce unele au experimentat astfel de momente, mai tarziu nu s-au mai intalnit cu ele. Drept dovada stau experimentele din laboratorul faimosului Johnson, unde 400 de femei care au ajuns la orgasm nu au si ejaculat. Ginecologi si doctori specialisti in planificare familiala au spulberat teoria conform careia femeile care au ejaculat o pot face frecvent. Iar Stanislav Kratochvil a aratat, in 1994, ca doar sase procente din femeile cehe ejaculeaza.

Ejaculat feminin

Dar asta nu ar trebui sa te demoralizeze. Din contra. Va trebui sa te descoperi, sa-ti gasesti punctele erogene. Nu strica sa te “examinezi” singura. Sa inveti astfel cum sa te atingi, cum sa produci placerea, sa o controlezi, spunandu-i apoi partenerului tau cum ar trebui sa se miste.

Picaturile magice – ejacularea la femei

Daca il ai deja in minte pe iubitul tau, si te gandesti la ce pozitii ar trebui sa experimentati pentru a putea ejacula, precis te intrebi cat de mult lichid se elimina.

Din pacate, vaginul nu poate sa elibereze o cantitate mai mare de o lingurita de lichid. Confirmarea vine din partea coautorului cartii Beverley Whipple.

Glandele Skene

Pe seama acelor picaturi magice care tasnesc din vagin, intensificand momentul de placere, dandu-i astfel ocazia parternerului sa-si ia trofeul mult dorit, s-a spus ca ar fi la baza urina. Dar nu este asa. Recent s-a descoperit ca lichidul care se elimina in timpul ejacularii este alcalin, nu are nimic care sa il asemene cu urina, pentru ca nu contine uree si creatina.

Ejaculare feminina

De asemenea, lichidul acesta care te face sa gemi numai cand te gandesti la placerile oferite, nu este colorat si nu pateaza lenjeria, asa cum se intampla in cazul petelor de urina. In plus, specialistii spun ca ar avea in compozitie glucoza si fructoza.

Lichidul eliberat in timpul ejacularii provine din glandele Skene (glande parauretrale), care se gasesc in jurul uretrei.

In cautarea punctului G

Exista unele speculatii conform carora orgasmul produs prin atingerea punctului G culmineaza cu ejacularea, dar nu este neaparat asa. Nu toate orgasmele care se produc prin atingerea punctului G iti aduc fericirea de a te vedea ejaculand in fata iubitului.

Ce este totusi faimosul punct G? Este zona din fata vaginului, conectata la uretra. Apasand pe punctul G, evident va exista tendinta sa urinezi. Daca faci asta inainte de a incepe actul sexual, vezica fiind goala, frica ca vei urina este neintemeiata.

Pe de alta parte, daca presezi pe zona G, nu inseamna si ca vei stimula glandele Skene. Iata de ce nu strica sa te apuci de “antrenament”, sau iti poti ruga iubitul care, folosindu-se de doua degete sau de penis, va crea presiune pe zona G, facandu-te sa gemi de placere.

Tu ai ejaculat vreodata sau ai prietene care au facut asta?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read