oral1La fel ca orgasmul feminin, nici sexul oral facut femeilor nu are niciun sens in evolutie, pentru ca nu contribuie cu nimic la reproducere, spre deosebire de ejaculare, care este necesara pentru procreare. Exista, totusi, un motiv foarte bun pentru care barbatii ar trebui incurajati sa faca sex oral femeilor!

Sexul oral facut femeii sau cunilingusul este un obicei sexual practicat intre indragostit din pura placere. De altfel, in afara de placere femeii care primeste, aparent nu are absolut niciun scop. Pe de alta parte, mai exista un numar semnificat de barbati care refuza sa faca sex oral partenerelor din tot felul de motive care se pot concretiza prin scarba sau prin preconceptia ca se injosesc facand asta. Asta nu inseamna, insa, ca nu sunt mari amatori de sex oral cand li se face lor. Este un dublu standard sustinut in devafoarea femeii.

Insa toti barbatii ar trebui incurajati sa faca sex oral femeilor pentru ca, indiferent de situatie si de placerea creata, implicatiile practicii sexuale sunt covarsitoare in relatia de cuplu.

O femeie careia i se face sex oral de catre iubit i se transmite clar mesajul ca placerea ei conteaza pentru partener, cu atat mai mult cu cat, pentru barbati, nu exista nicio placere direct indusa prin cunilingus, fiind vorba, mai degraba, de o satisfactie personala care, in destule cazuri, ia si forma unei erectii la vederea femeii ravasite de placere in timpul sexului oral.

Exista totusi un beneficiu evolutionar in a face sex oral unei femei.

Placerea resimtita de femeie in timpul cunilingusului contribuie la satisfactie ei pe plan sexual si incurajeaza viitoare partide de sex. Cu cat ea este mai multumita de prestatia partenerului si de interesul acestuia fata de ea, manifestat prin sex oral tocmai care el nu primeste mai nimic in schimb in acele minute, cu atat ea este mai daruita relatiei de cuplu si dispusa sa faca sex.

Mai mult, cu cat ea simte ca placerea sexuala proprie conteaza pentru partenerul ei, care practica cunilingus, cu atat ea va fi mai putin tentata sa calce stramb si sa caute aceeasi placere in patul altui barbat.

A face sex oral unei femei intareste relatia de cuplu si o fidelizeaza pe ea, scazand riscul ca ea sa insele.

Mai mult, actul in sine de a face sex oral incurajeaza si alte practici sexuale, pentru ca partenerii nu se rezuma doar la sexul vaginal clasic. Cu cat varietatea sexuala este mai mare, cu atat sansele de reusita ale relatiei sunt mai mari, iar cu cat relatia este mai stabila, cu atat, din punct de vedere evolutionar, sunt mai multe sanse ca ei sa aiba copii, sa procreeze.

Este un lant in plina desfasurare care porneste de la actul de a face sex oral partenerei.

Astfel ca un barbat care-si doreste sa-si pastreze partenera mult timp, poate chiar o viata intreaga, nu ar trebuie sa se dea in laturi cand vine vorba de cunilingus, daca vrea ca iubita lui sa-i fie aproape, intima, stabila emotional si satisfacuta sexual.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.