HomeRelatii & SexDe ce sa alegi sexul cu un barbat mult mai mare

De ce sa alegi sexul cu un barbat mult mai mare

Esti genul de femeie matura pe care nu o intereseaza pustanii, ci barbatii cu experienta? Nu esti singura! Afla de ce femeile prefera sa fie cu un barbat mai mare decat ele.

Barbatii maturi si orgasmele intense

In timp ce barbatii tineri se grabesc sa ajunga cat mai repede in pat, sa isi dezbrace partenera, sa ii pipaie formele, sa i le exploreze, terminand actul sexual in scurt timp, barbatii maturi nu gafeaza si pun pret pe orice detaliu. Barbatii mai mari decat tine au un as in maneca: experienta de viata. Experienta de viata care justifica si perfomantele sexuale.

relatie cu un barbat casatorit
Un barbat matur nu o sa te lase niciodata nesatisfacta. Nu o sa iti vorbeasca mereu doar despre sex, chiar daca se gandeste mereu la sex, insa stie cum sa nu il citesti, cum sa nu vezi asta tot timpul, pentru ca nu vrea sa vezi in el baiatul imatur de altadata. Un barbat matur va sti mereu cum sa te atinga pentru a te aduce mai repede pe culmile placerii, nu se va baza doar pe pozitii sexuale care sa il avantajeaza pe el. Nu iti va arata niciodata egoismul, ajungand rapid la orgasm pentru ca mai apoi sa te lase nesatisfacuta.

Pentru ca o relatie sexuala cu un barbat matur sa mearga ca pe roate, trebuie sa il privesti ca un confident, sa te bazezi pe el, sa te increzi in el, sa comunicati foarte mult, atat in pat, cat si in viata reala. Si cand vine vorba de un partener de viata mai mare decat tine, comunicarea in pat este obligatorie.

preludiu

Totusi, de ce un barbat matur?

Lumea se schimba iar cuplurile in care partenerii nu sunt de aceeasi varsta tind sa creasca numeric. Deja nu mai este un tabu ca o tanara sa fie la bratul unui barbat matur. In lumea vedetelor internationale exemplele sunt multiple, Bruce Willis (56 de ani) si sotia acestuia (35 de ani), Emma Hemming, George Clooney (50) si prietena sa (32 de ani) sau Catherine Zeta Jones (42 de ani) si sotul sau Micheal Douglas (67 de ani) ori Calista Flockhart (47 de ani) si sotul sau Harrison Ford (69 de ani).

Potrivit unui articol publicat in Jurnalul de medicina britanic, 67% dintre barbatii chestionati, cu varste cuprinse intre 65 si 74 de ani, au spus ca au fost activi din punct de vedere sexual, anul trecut, comparativ cu un procent de doar 40% de femei, care au participat in acelasi grup. Mai mult de atat, peste o treime dintre barbatii cu varste cuprinse intre 75 si 85 de ani au spus ca au facut sex in ultimele 12 luni, comparativ cu un procent de doar 17% de femei cu varste asemanatoare.

Un alt studiu a scos la iveala faptul ca 62% dintre barbatii supusi testului (cu varstele cuprinse intre 65 si 74 de ani) au avut rapoarte sexuale in ultimele 6 luni, in timp ce doar 36% dintre femeile participante la test, cu varste asemanatoare, s-au pronuntat pentru acelasi raspuns.

erectie
Asa ca dupa cum bine vezi, barbatul matur nu numai ca se gandeste la sex, dar este si activ. Asa ca foloseste-te de experienta lui pentru a va bucura impreuna de senzatii intense.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read