media_137788882250615400

Presupunerea ca sexul s-a terminat cand barbatul ejaculeaza si faptul ca barbatii nu sunt implicati emotional in actul sexual sunt doar doua dintre greselile care le impiedica pe femei sa fie amante perfecte, sustine expertul Tracey Cox.

Presupunerea ca sexul s-a terminat cand barbatul ejaculeaza si faptul ca barbatii nu sunt implicati emotional in actul sexual sunt doar doua dintre greselile care le impiedica pe femei sa fie amante perfecte, sustine expertul Tracey Cox.

Iata, pe larg, de ce viata sexuala a femeilor nu este pe atat de exploziva si satisfacatorare pe cat ar trebui:

1. Cred ca barbatii sunt tot timpul gata sa faca sex 

Daca vorbesti despre un pusti de 17 ani care tocmai a descoperit placerile carnale, atunci probabil ca se aplica. In schimb, daca deja a trecut de 25 sau chiar 30 de ani, alte aspecte ale vietii incep sa devina la fel de importante, iar energia lui se va concentra si in acele directii. Astfel, provocarile vietii cotidiene scad apetitul sexual ca o galeata de apa aruncata peste foc.  Munca, stresul, facturile si certurile il fac sa se gadeasca din ce in ce mai putin la sex. Nu poti pur si simplu sa il bagi in priza si sa te astepti sa functioneze la randament maxim. Nu il confunda cu un vibrator uman!

2. Cred ca sexul s-a terminat daca el a ajuns la orgasm

Da, probabil ca un barbat egoist, interesat de propria placere si atat, intr-o relatie bazata pe sex si atat, se va intoarce pe o parte si va adormi instantaneu.  Insa tine minte ca puteti sa continuati cu stimulare orala si mangaieri, pana reusesti sa atingi si tu punctul culminant. Poate ca joaca il va starni din nou, daca nu este deja epuizat si incingeti o noua partida, de doua ori mai incitanta, fiindca sunteti deja incalziti bine de tot!

3. Nu constientizeaza ca sexul inseamna mai mult si pentru ei, barbatii 

Vor si ei sa se simta doriti, sa aiba parte de afectiuni, chiar daca ti-e greu sa intelegi asta cand el e tot timpul cu mana pe piciorul sau pe sanii tai.  Sexul este o forma primara de oferi si de a primi atentie atat fizic, cat si emotional. Poate ca nu e in stare sa isi exprime chiar atat de bine sentimentele asa cum o face o femeie, dar faptul ca este interesat de apropierea intima si vrea sa te simta aproape cat mai des este o dovada ca tine la tine si ii este mai usor sa o exprime asa decat prin cuvinte.

Daca are probleme la munca, s-ar putea sa vrea sa faca sex pentru a-si recapata increderea in sine, daca se simte vulnerabil sau are o problema de sanatate, sexul poate fi o dovada ca nu vrea sa treaca prin asta de unul singur.  Asta inseamna ca atunci cand refuzi o partida de sex nu refuzi numai actul in sine.  In mintea lui, tu spui “Nu te plac sau nu te vreau”. Incearca sa nu spui nu, ci spune-i ca o lasati pe alta data, dar ca nu refuzi o imbratisare sau o discutie linistita.

4. Nu ii ofera instructiuni 

Sistemul lui e simplu! Daca vrea sex, penisul intra in erectie, intra si iese de cateva ori si are orgasm.  Insa in cazul tau, e ceva mai complicat.  Daca nu-i spui sau nu-i arati unde si cum sa te atinga, in detaliu, mai bine o lasati balta, fiindca daca o ia pe ghicite s-ar putea sa ii ia o viata si o zi pentru a descoperi!

5. Reactioneaza exagerat cand el propune ceva nou 

Daca partenerul vine acasa si iti spune ca a mancat acelasi fel de mancare la pranz in ultimele 2 luni si ca ar vrea sa incerce ceva nou, probabil te-ai intreba cum a rezistat sa consume acel aliment atat de mult timp, nu-i asa?  La un moment dat te plictisesti.  Si-atunci de ce sa reactionezi altfel cand iti propune sa modifici putin meniul sexual? Schimbarea nu este o amenintare, ci o urmare fireasca a nevoii de varietate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.