HomeRelatii & SexCum sa il dai gata in dormitor

Cum sa il dai gata in dormitor

cuplu_femeie_barbat_poza_buna_pentru_cuplu_34872200

Ca să eviţi monotonia care se instalează la un moment dat în viaţa de cuplu trebuie să ai câteva trucuri la-ndemână. Iată câteva trucuri sexuale cu care îl vei da gata fără doar şi poate.

1. Păstrează chiloţeii pe tine! Cu siguranţă, în liceu aveai reguli până unde mergeai: îl lăsai să îţi ridice puţin fusta, să se joace cu chiloţeii, şi aşa mai departe. Ei bine, dacă nu ştiai, află că îţi poţi ”tortura” partenerul într-un mod extrem de excitant dacă, înainte de a ajunge la ”fapte”, te joci cu lenjeria ta şi îl tachinezi şi pe el în acelaşi fel.

2. Misionarul se poate face şi “profi” Pentru o mai bună stimulare în timpul poziţiei misionarului, încearcă să sprijini genunchii pe umerii partenerului. Unghiul pune presiune pe clitorisul tău, oferindu-ţi astfel mai multe şanse de a avea orgasm. Ridică pelvisul astfel încât să creezi o mai mare fricţiune, iar atunci când vei ajunge în punctul culminant senzaţia va fi cu totul şi cu totul aparte.

3. Fii puţin violentă Condimentează partida de amor ciupind sau muşcând uşor partenerul de umeri ori de lobul urechii. Când eşti în mijlocul pasiunii, stimularea merge mai degrabă la creierul tău, decât la corp.

4. Cine stă deasupra Îţi place să fii tu deasupra pentru că poţi controla viteza, unghiul şi mişcarea. Lui îi place să fii tu deasupra pentru că adoră să stea pur și simplu întins, să primească, și să se bucure în tihnă de ce îi oferi. Dar ce leneş nu poate realiza că stând el ”sus” își poate spori plăcerea mai mult?! ”Vă puteţi face mai fericiţi folosindu-vă mâinile, iar sexul este mult mai intim dacă vă contopiţi strâns trupurile”, susţin sexologii.

5. Surprinde-l Fă ceva la care se așteaptă cel mai puțin în timpul partidei de sex, și vei face experiența mult mai intensă pentru amândoi. În timp ce sunteți în poziția misionarului, tachinează-l amestecând aceste mișcări: alunecă ușor pe membrul lui, lasă-l să intre pe jumătate, apoi complet. Fă aceste exerciții fără să respecți neapărat ordinea asta, în mod repetat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read