HomeRelatii & SexCum iti innebunesti partenerul? Iata care este pozitia sexuala preferata de iubitul...

Cum iti innebunesti partenerul? Iata care este pozitia sexuala preferata de iubitul tau, in functie de zodie!

media_141932530592961200

Pentru a avea o relatie de succes trebuie sa ai idee cum iti cuceresti partenerul si ce pozitii ii plac. Astrele sunt de partea ta si astfel vei putea afla mai usor, in functie de zodie.

BERBEC

Berbecii trebuie să îşi manifeste şi puterea faţă de femeie, de aceea poziţia lor preferata este scăunelul răsturnat. În această poziţie, bărbatul stă deasupra iar femeia întinsă pe spate are picioarele în jurul gâtului lui.

TAUR

Taurii sunt încăpăţanaţi din fire şi ştiu foarte bine ce îţi doresc din punct de vedere sexual. Poziţia preferată a taurului este cea a misionarului, poziţia clasică pentru sex, sau linguriţa, în care ambii parteneri stau pe o parte iar barbatul se afla în spatele femeii.

GEMENI

Gemenilor le place sexul cu lumina aprinsă şi doresc să îşi pună în aplicaţie cele mai ciudate idei. Le plac partenerele jucăuţe şi preferă poziţia Fluturelui.

RAC

Bărbaţii din zodia Racului sunt perfecţionişti .Poziţia preferată a racilor este corp la corp în care bărbatul stă în şezut cu picioarele uşor departate iar femeia se aşează în braţele lui.

LEU

Leii iubesc partidele lungi în care pot demonstra ce le poate pielea iar poziţia lor preferată este Arcul. În această poziţie, femeia stă întinsă pe spate, bărbatul deasupra, iar pulpele femeii sunt presate de pieptul bărbatului.

FECIOARA

Bărbaţii din Fecioara vor să îşi pună partenera la munca şi de aceea poziţia lor preferată este cea în care bărbatul stă întins pe spate iar femeia stă deasupra.

BALANŢĂ

Bărbaţii din Balanţă sunt deschişi la nou şi doresc să îşi vadă partenera în timpul actului sexual. Poziţia preferata a Balanţelor este poziţia misionarului răsturnat.

SCORPION

Preferă să facă sex în zone interzise şi îi plac poziţiile în care bărbatul trebuie să stea în picioare. Astfel, poziţia preferată a Scorpionilor este cea Copacul. În această poziţie, bărbatul stă în picioare cu femeia în braţe, ambii cu faţa unul spre celalalt.

SĂGETATOR

Le place foarte mult să se bucure de corpul unei femei, mai mult decât oricarei zodii. De aceea, Săgetatorilor le place poziţia Curtezana, poziţie în care bîrbatul stă întins iar femeia îşi poziţionează fundul apăsat în zona bazinului acestuia.

CAPRICORN

Sunt foarte comozi şi văd în sex doar o modalitate de a nu se plictisi. Tocmai de aceea preferă poziţia misionarului şi de obicei doresc ca actul în sine să se termine cât se poate de repede.

VĂRSĂTOR

Le plac poziţiile dominante însa au o placere aparte atunci când îşi ţin partenera de braţe. De aceea poziţia lor preferată este cea a Leneţului, în care bîrbatul stă întins pe spate iar femeia îşi aşează fundul pe bazinul lui, însă cu spatele la el.

PEŞTI

Nu sunt foarte inventivi în pat. De aceea, poziţiile preferate de peşti sunt misionarul sau linguriţa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read