HomeRelatii & SexCu ce zodii trăieşti cele mai proaste partide de sex

Cu ce zodii trăieşti cele mai proaste partide de sex

Te-ai săturat de predicţii astrale, care îţi spun doar ce vrei să auzi? Ei bine, predicţiile noastre îţi spun verde în faţă cu ce semne zodiacale eşti incompatibilă în plan sexual.

cu_ce_zodii_te_plictisesti_in_pat_pr

Iată care sunt cele 3 zodii alături de care vei trăi clipe de coşmar în dormitor!

Berbec: eşti plină de iniţiativă în plan sexual şi ai nevoie de un bărbat vulcanic şi intens. Vei aştepta în zadar ca perfecţionista Fecioara să facă o mişcare, Capricornul te va exaspera cu regulile lui, iar bărbatul Peşti te va face să pufneşti în râs cu latura sa visătoare.

Taur: eşti o femeie senzuală, care are nevoie de un bărbat tandru şi atent. Te va scoate din sărite graba Berbecului, te vor oripila propunerile ciudate ale Vărsătorului, iar cu un Leu în pat te vei simţi ignorată.

Gemeni: eşti mereu pusă pe şotii, iar în pat ai nevoie de bărbat inventiv, care ştie să aducă mereu ceva nou. Sensibilul Rac te va plictisi, Scorpionul te va stresa cu latura sa posesivă şi intensă, iar bărbatul Balanţă te agasează cu gesturile sale desprinse din filme.

Rac: ai o latură sensibilă, aşa că în timpul sexului vrei să fii tratată cu respect şi afecţiune. Berbecul te va jigni cu graba lui, Leul te va dezamăgi cu latura sa narcisistă, la fel şi Vărsătorul, care îţi oferă zero afecţiune în pat.

Leu: adori să fii în centrul atenţiei, aşa că ai nevoie de un bărbat care să te venereze în pat. Racul te va indigna cu lipsa lui de entuziasm, Vărsătorul o să îţi lase impresia că nu eşti suficient de bună pentru el, iar cu Peştii vei intra în conflicte, din cauza “superficialităţii” tale.

Fecioară: eşti o femeie atentă la detalii, aşa că în pat ai nevoie de un bărbat galant, care să îţi ofere mereu o atmosferă perfectă. Berbecul va atinge orgasmul prea repede, Gemenii sunt prea schimbători pentru gustul tău, iar Racul nu te va domina aşa cum ai nevoie.

Balanţă: pentru tine sexul este o artă. Muzică în surdină, atingeri tandre, cearşafuri de mătase, toate sunt importante pentru tine. Ai nevoie de un bărbat romantic şi galant. Bărbatul Gemeni te va dezgusta cu scenariile sale, Scorpionul vrea totul prea repede, iar Săgetător nu-ţi poate oferi atmosfera de care ai nevoie.

Scorpion: adori să îţi seduci şi domini partnerul în timpul sexului, aşa că ai nevoie de un bărbat curajos, care să se lase pe mâna ta. Balanţa este prea indecisă în acest sens, Gemenii au prea multe păreri, iar cu Capricornul te vei certa la cuţite care să deţină controlul în pat.

Săgetător: îţi plac aventurile, aşa că ai nevoie de un bărbat inventiv, care vine mereu cu propuneri inedite. Taurul, cu nevoia sa de stabilitate, nu reprezintă o provocare pentru tine, Balanţa te va pune pe fugă cu scenariile sale preţioase şi cu indecizia, iar Racul nu poate ţine pasul cu tine.

Capricorn: adori plăcerea sexuală, dar ca să o simţi ai nevoie de un bărbat care să te respecte. Preferi scenariile clasice şi eviţi cu orice preţ prostul-gust. Atât bărbatul Gemeni, cât şi Berbecul au o atitudine prea copilăroasă vizavi de sex, iar Vărsătorul te va pune pe fugă cu propunerile sale nonconformiste.

Vărsător: în pat dai frâu liber imaginaţiei şi îţi place să experimentezi. Ai o viziune nonconformistă asupra sexului şi ai nevoie de un bărbat deschis la minte. Desigur, nu poţi conta pe sensibilul Rac sau pe Taur şi Capricorn, care trăiesc sexul mai degrabă fizic.

Peşti: sexul este pentru tine o modalitate de a evada din cotidian şi de a te contopi cu altcineva. Ai nevoie de un bărbat capabil să trăiască sexul cu emoţie. Nu conta pe Vărsător, care îşi cenzureză sentimentele prin definiţie, nici pe raţionalul Capricorn. Berbecul te va dezamăgi cel mai repede cu graba lui.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Must Read